Αποκάλυψη! Και δημοσιογράφος ιδιοκτήτης ιστοσελίδας μεταξύ αυτών που μίλησαν με την 12χρονη

featured image
Δημοσιογράφος είναι μέσα στη λίστα των 212 που επικοινώνησαν με την 12χρονη. Πρόκειται για γνωστό δημοσιογράφο , που είναι παντρεμένος και πατέρας.

Είναι μάλιστα ιδιοκτήτης γνωστής ιστοσελίδας η οποία έχει έδρα εκτός του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Στην αρχική επικοινωνία έλεγε ότι δεν θυμόταν να έχει μιλήσει με κάποιο άτομο που να του θυμίζει κάτι όσον αφορά τα μηνύματα που έστελνε ο Μίχος και ίσως και κάποιοι άλλοι μέσω του τσατ.

Στη συνέχεια όμως θυμήθηκε ότι είχε όντως συνομιλήσει. Μάλιστα του έστειλαν τη γνωστή αυτοματοποιημένη πρόταση να βρεθούν έξω από το μετρό του Κολωνού και να κάνουν ότι θέλει με αντίτιμο ένα δωράκι. Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά ,όπως μας είπε και έκλεισε η συνομιλία εκεί. Δείτε είπε στο ereportaz:“Ενώ ήμουν στην εφαρμογή εμφανίστηκε αυτόματα ένα παράθυρο. Μία κοπέλα μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι θέλει να γνωριστούμε. Μου είπε να μιλήσουμε κατευθείαν μέσω viber για να μη χαθεί το σήμα.

Τη ρώτησα: “Τι εννοείς να γνωριστούμε;”

Μου απάντησε: “Να βρεθούμε στα Σεπόλια με αυτοκίνητο. Θα μου δώσεις ένα δωράκι.”

Απάντησα : “Όχι, ευχαριστώ πολύ. Γεια σας.»

Κάπως έτσι ήταν ο διάλογος , δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες… Δεν ήξερα πως το μήνυμα το έστειλε ένα ανήλικο κορίτσι γιατί δεν συνεχίσαμε την συζήτηση…

Δεν μου είπε την ηλικία της αλλά έτσι κι αλλιώς για να κάνεις χρήση της εφαρμογής πρέπει να είσαι πάνω από 18 ετών.

Δεν με ξαναπήρε ούτε μου έστειλε μήνυμα πουθενά.”

Είναι μικρή η κοινωνία εδώ και αν κυκλοφορήσει το όνομά μου θα λένε πως έχω κάνει κάτι στο κορίτσι ενώ δεν την έχω δει ποτέ.”Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.