Γιώργος Ανατολάκης – Έτσι καταστράφηκε. Απο τα χοντρά φράγκα και τα συμβόλαια… Courier

featured image

Ο πάλαι ποτέ στόπερ, το διαβόητο «Τσεκούρι» του Ολυμπιακού, που δεν έχανε μονομαχία στην αμυντική γραμμή, πιστός στο δόγμα «ή ο παίκτης ή η μπάλα», πλέον παλεύει για το μεροκάματο.

Προς το τέλος του Ιουνίου 2013, όταν πλέον ο Ανατολάκης είχε ολοκληρώσει τη θητεία του ως βουλευτής, στα ΜΜΕ κυκλοφόρησε μια παράξενη είδηση: με απόφαση του τότε υπουργού Παιδείας -και βουλευτή Πειραιά- Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, ο Γιώργος Ανατολάκης προσλαμβανόταν σε κάποια υπηρεσία του υπουργείου ως μετακλητός υπάλληλος. Με μηνιαίο μισθό περί τα 800 ευρώ.

Όσοι υπέθεταν ότι ο Ανατολάκης ήταν εξασφαλισμένος διά βίου, έχοντας συσσωρεύσει αρκετά εκατομμύρια ώστε να μη χρειαστεί να εργαστεί ποτέ ξανά, εξοργίστηκαν. Επρόκειτο περί σκανδάλου. Ωστόσο, η αλήθεια ήταν αρκετά διαφορετική, καθώς ο Γιώργος Ανατολάκης είχε εν τω μεταξύ χρεοκοπήσει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρή 32χρονη αρχιτέκτονας – Είπε «Βγαίνω να κάνω ένα τσιγάρο» και έπεσε από τον 6ο όροφο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Πουλούσαν το κιλό έναντι 40.000 ευρώ”

Αλλά και η προσωπική του ζωή είχε καταρρεύσει, ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό με την επί 15 χρόνια σύζυγό του, τη Ζάννα Χολέβα. Η διαμάχη του ζευγαριού λύθηκε στα δικαστήρια και το διαζύγιο συνεπαγόταν μια ογκώδη αποζημίωση διατροφής την οποία έπρεπε να καταβάλλει ο Ανατολάκης για τα έξοδα διαβίωσης της κυρίας Χολέβα και των δύο παιδιών τους. Φαίνεται πως κάπου εκεί ο έλεγχος χάθηκε οριστικά και άρχισε ο μεγάλος κατήφορος. Ταυτόχρονα, διάφορες άστοχες επενδύσεις στις οποίες είχε προχωρήσει κατά καιρούς ο Ανατολάκης καθ’ υπόδειξιν διαφόρων καλοθελητών επιτάχυναν το οικονομικό του ναυάγιο.

Στο τέλος σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” έχασε ακόμη και το σπίτι του, μια μεζονέτα στο Πανόραμα Βούλας, την οποία κατέσχεσε η τράπεζα έναντι των χρεών του. Το πολυτελές, τριών επιπέδων ακίνητο, συνολικού εμβαδού 333 τ.μ., εκπλειστηριάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, με τιμή εκκίνησης τα 500.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ακόμη και για έναν παλιό ποδοσφαιριστή που διακρινόταν για τη θέλησή του να μην εγκαταλείπει ποτέ, το παιχνίδι ήταν χαμένο. Και το σκορ δεν γύριζε με τίποτα. Η αποδοχή της ήττας, όσο επώδυνη και εάν ήταν, οδήγησε τον Γιώργο Ανατολάκη στην ελεύθερη αγορά εργασίας, μακριά από τα γήπεδα και το άθλημα που τόσα πολλά του πρόσφερε. Σήμερα ο ίδιος επιχειρεί να στήσει τη ζωή του από την αρχή, χωρίς να προκαλεί και χωρίς να εκβιάζει τον οίκτο.

Το καινούριο ξεκίνημά του από το μηδέν, μπορεί ίσως να ερμηνευτεί σαν συμβολική αναγνώριση των σφαλμάτων που τον οδήγησαν σε μια πολλαπλή χρεοκοπία. Αν μη τι άλλο, η σιωπηρή απόσυρση στην ανωνυμία δεν είναι μόνο εργαλείο αυτοτιμωρίας για τον ίδιο, αλλά και μια επίδειξη αξιοπρέπειας. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.