Κορωνοϊός: 150 ευρώ ακριβότερο το δίπλωμα οδήγησης για τους ανεμβολίαστους υποψήφιους οδηγούς

featured image

Η πανδημία του κορωνοϊού αλλάζει τα πάντα όσον αφορά και το δίπλωμα οδήγησης καθώς οι ενδιαφερόμενοι ανεμβολίαστοι θα πληρώνουν παραπάνω. Θα πληρώσουν στην κυριολεξία ακριβά την επιλογή τους να μην εμβολιαστούν οι αρνητές του εμβολίου.

Ακριβότερο κατά τουλάχιστον 150 ευρώ θα είναι το δίπλωμα οδήγησης για τους ανεμβολίαστους υποψήφιους οδηγούς εξαιτίας των αυστηρών περιοριστικών μέτρων έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Γάιδαρος” κλείνει ράμπα αναπήρων και ζητά και τα ρέστα από δημοσιογράφο – «Αντε χ@σου, βρ@μα»

Ο λόγος αφορά τα υποχρεωτικά rapid tests που κοστίζουν 10 ευρώ το καθένα και θα πρέπει να έχουν κάνει οι υποψήφιοι οδηγοί πριν από τα θεωρητικά ή πρακτικά μαθήματα ή τις εξετάσεις.


Αν υπολογίσει κανείς πως η απόκτηση άδειας οδήγησης προβλέπει τουλάχιστον 20 ώρες σε θεωρητικά μαθήματα και 25 ώρες σε πρακτική εκπαίδευση τότε εύλογα το κόστος των rapid tests ανέρχεται σε τουλάχιστον 150 ευρώ!

Όπως χαρακτηριστικά αναγράφει η Κοινή Υπουργική Απόφαση με τα περιοριστικά μέτρα στο άρθρο 27 που αφορά στις Σχολές Οδηγών και τους υποψήφιους οδηγούς:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σειρηνάκη είδες “Big Brother”; – Το “κάνουν” 4 φορές την ημέρα… μπροστά σε όλους

”Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β’ 4214/13-09-2021 η με αριθμό Δ1α/ΓΠ.οικ. 55732 κοινή υπουργική απόφαση «Αντικατάσταση της υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ. 55400/10.9.2021 κοινής υπουργικής απόφασης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας (Β’ 4206)”. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.