J2US: Η “καρφάρα” της Τούνη άφησε “κόκαλο” Καραβάτου – «Ρώτα εκείνη πόσα παίρνει για ένα Instagram Story»

featured image

Η Ιωάννα Τούνη συμμετέχει στο J2US που έκανε χθες πρεμιέρα και για ακόμη μία φορά κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το «Just the 2 of us» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 25/9 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Εκεί ήταν και η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» όπου “τσάκωσε” τους διαγωνιζόμενους λίγο πριν την έναρξη του show.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Γάιδαρος” κλείνει ράμπα αναπήρων και ζητά και τα ρέστα από δημοσιογράφο – «Αντε χ@σου, βρ@μα»

Ανάμεσά τους ήταν και η Ιωάννα Τούνη όπου μέσα σε όλα όταν η ίδια ρωτήθηκε για τον πολυσυζητημένο τιμοκατάλογό της στο Instagram, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της. Έτσι, η γνωστή Influencer κάλεσε τον δημοσιογράφο να ρωτήσει την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα δικό της post στο Instagram.


Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από ποια εκπομπή είμαστε; Ρώτα την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα Instagram story και ένα Instagram post. Κανείς πολύ μεγάλο λάθος ότι δεν είναι influencer. Μπες στο account της και δες τα διαφημιστικά της. Επειδή εγώ έχω δει ότι ανεβάζουν όλες οι παρουσιάστριες μπες στο Instagram της και ρώτα πόσα παίρνει».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σειρηνάκη είδες “Big Brother”; – Το “κάνουν” 4 φορές την ημέρα… μπροστά σε όλους

Από την άλλη η Κατερίνα Καραβάτου ακούγοντας τις δηλώσεις της έμεινε φανερά έκπληκτη. Ωστόσο η παρουσιάστρια δεν θέλησε να δώσει συνέχεια αφού έκανε χιούμορ με την Μαρία Ηλιάκη ενώ έψαχνε να δει αν η Ιωάννα Τούνη την έχει κάνει follow στο Instagram.

Δείτε το βίντεο

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.