Της έσπασε τα πλευρά μέσα στο ταξί: Άγριος ξυλοδαρμός 30χρονης από τον άντρα της, ο ταξιτζής κάλεσε ασθενοφόρο

featured image

Άγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε μία γυναίκα από τον σύζυγό της, μέσα σε ταξί, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά στα μάτια του κόσμου.

Ειδικότερα, το περιστατικό βίας συνέβη σε μία Ελληνίδα μουσουλμάνα από τη Ρόδο, η οποία κατέληξε στο ΚΑΤ, με σπασμένα πλευρά και θλαστικά τραύματα.

Ο επιχειρηματίας και σύζυγος της 30χρονης προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της, με αποτέλεσμα να έρχεται στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.


Άγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε γυναίκα από τον άνδρα της και κατέληξε στο ΚΑΤ

Το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο ταξί και ακολούθησε μεταξύ τους ένας άγριος καυγάς για προσωπικά θέματα, που πολύ γρήγορα πήρε διαστάσεις και οδήγησε στην ακραία αντίδραση του συζύγου, ο οποίος δεν δίστασε να χτυπήσει με πρωτοφανή βιαιότητα την σύζυγό του, δίνοντας γροθιές μπροστά στα μάτια του ανυποψίαστου ιδιοκτήτη ταξί και των έντρομων περαστικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ταξί ήταν εκείνος που κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλάβει την άτυχη γυναίκα, η οποία νοσηλεύτηκε δύο μέρες στο ΚΑΤ με σπασμένα πλευρά και θλαστικά τραύματα.

Όταν η γυναίκα επέστρεψε, τη Δευτέρα, στη Ρόδο, υπέβαλε μήνυση και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.