Μαίρη Μηλιαρέση: «Όσο κι αν μου έχει κοστίσει σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου, δεν το μετανιώνω»

featured image

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού έδωσε η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία μίλησε για την επιτυχία που σημείωνε το Ρουκ Ζουκ με παρουσιάστρια την ίδια αλλά και για τον λόγο που απείχε από τα τηλεοπτικά.

Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να μου πείτε για την παρουσίαση του πρώτου «Ρουκ Ζουκ», το οποίο είχε τεράστια επιτυχία. Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

Θυμάμαι αρχικά ότι ήμουν ελεύθερη, δεν είχα παντρευτεί και δεν είχα κάνει παιδί . Ήταν τελείως διαφορετική η ζωή μου. Στην τελευταία σεζόν της εκπομπής έκανα οικογένεια και όπως αντιλαμβάνεσαι, εκεί άλλαξαν όλα. Ζούσα ανέμελα, νεανικά, επιτυχημένα χρόνια.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος στο “The Bachelor” – Αυτό είναι το “ροζ βίντεο” παίκτριας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τραγικός θάνατος για 21χρονη καλλονή αναβάτρια (video)

Γιατί σταμάτησε, ενώ πήγαινε τόσο καλά;


Έγιναν πολύ μεγάλες αλλαγές στο κανάλι με νέο διευθυντή προγράμματος. Οπότε θέλανε να με πάρουν από το «Ρουκ Ζουκ» και μου πρότειναν να κάνω το πρωινό του mega. Εγώ όμως αρνήθηκα, γιατί είχα κάνει το παιδί και δεν ήθελα να το παραμελήσω. Βέβαια μια εκπομπή όπως το «Ρουκ Ζουκ» η οποία ήταν τόσο επιτυχημένη, δεν την πειράζεις, αλλά έγινε.

Μαίρη Μηλιαρέση: «Όσο κι αν μου έχει κοστίσει σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου, δεν το μετανιώνω»

Μετανιώσατε γι’ αυτή σας την απόφαση;

Αυτό που με ρωτάς το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές, διότι αν δεν έφευγα τότε και έκανα το πρωινό, είναι πολύ πιθανό να είχα μια πολύ μεγάλη επιτυχία και μια τεράστια καριέρα. Είχε φανεί τι δυνατότητες είχα, μιας και τρεις συνεχόμενες σεζόν με παρακαλούσαν να πάω να αναλάβω το ζωντανό το πρωί. Αλλά δεν μπορούσα να λείπω όλη μέρα από το παιδί μου, γιατί ήθελα να το μεγαλώσω εγώ. Οπότε είναι μια απόφαση, την οποία δεν μπορώ να μετανιώσω, καθώς και τώρα να συνέβαινε, το ίδιο ακριβώς θα έκανα. Όσο κι αν μου έχει κοστίσει σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου, δεν το μετανιώνω.

Σας έχει στοιχίσει όμως που χάσατε μια καριέρα;

Μου στοίχισε γιατί η ζωή μου δυσκόλεψε. Χώρισα, μεγάλωσα το παιδί μόνη μου, έπρεπε να ξανά δουλέψω για να επιβιώσουμε. Ωστόσο δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναμπώ στον χώρο της τηλεόρασης, παρόλο που είχα δυνατότητες.

Γιατί πιστεύετε ότι συνέβη αυτό;

Έτσι συμβαίνει στην τηλεόραση, αν την αφήσεις σε αφήνει και εγώ την άφησα.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.