«Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς» - Σάλος με την σελίδα που έχει φέρει πονοκέφαλο στις αρχές

featured image

απο το enimerotiko.gr

Όλο και περισσότεροι αρνητές του κορονοιού επικαλούνται τους «Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς» και ζητούν από εκπαιδευτικούς, δημάρχους, αντιδημάρχους και γιατρούς να τους καταβάλλουν πρόστιμο εκατομμυρίων ευρώ!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24/9 η 51χρονη αρνήτρια – φυσικοθεραπεύτρια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, καθώς ανεμβολίαστη συνέχιζε να πηγαίνει κανονικά στην δουλειά της. Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα ταμπουρώθηκε στο φυσικοθεραπευτήριο και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να βγει και να συλληφθεί.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Γάιδαρος” κλείνει ράμπα αναπήρων και ζητά και τα ρέστα από δημοσιογράφο – «Αντε χ@σου, βρ@μα»

Η ίδια, επικαλείται τους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», και ζητά από τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και υπηρεσιακούς παράγοντες, να της καταβάλουν πρόστιμο ύψους… δέκα εκατομμυρίων ευρώ ο καθένας!

Στο ζήτημα που έχει προκύψει αναφέρθηκε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Μινώα Πεδιάδος, Όλγα Δραμουντάνη, μιλώντας στην ΕΡΤ, η οποία  γνωστοποίησε πως «τις δηλώσεις αυτές τις υπογράφουν τρεισήμισι χιλιάδες άτομα, ενώ κοινοποιούνται και στον πρωθυπουργό».

Υπενθυμίζεται πως τους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» επικαλείται και ο νεαρός πατέρας από τη Θέρμη, ο οποίος ζητά με πρόστιμο το ποσό των 3 εκατομμυρίων από τη διευθύντρια του σχολείου που φοιτά η κόρη του, στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας αρνούνταν να φορέσει στο παιδί του την απαραίτητη μάσκα προστασίας και να κάνει σελφ τεστ. Ο ίδιος έλαβε από το δικαστήριο ποινή φυλάκισης 15 μηνών και πρόστιμο, καθώς αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα του στη δικαστική αίθουσα.

«Το πρόστιμο τους δεν ισχύει είναι σα να είναι ένα χαρτομάντηλο να το πετάξω παραδίπλα. Δεν υπάρχουν πρόστιμα γιατί όταν ανακαλούμε τις συμβάσεις δεν έχουμε καμία σχέση με τα σώματα ασφαλείας και δημόσια διοίκηση» δήλωσε ο πατέρας αρνητής

Ποιοι είναι οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς»

Οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς» ισχυρίζονται ότι μέσω σύμβασης καταργούν κάθε σχέση με το κράτος. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα τους υπάρχει σωρεία εγγράφων, διαφορετικών ανά περίπτωση, με την διευκρίνιση ότι τα κείμενα που επιδίδονται «τα υπογράφουμε ομαδικά σε μια λίστα ονομάτων».

Ενδεικτικά υπάρχουν δηλώσεις για την αναστολή εργασίας στο Δημόσιο, προς τους εισαγγελείς και προς διευθυντές και προϊσταμένους τραπεζών, κ.α.


Προς τους τελευταίους, μάλιστα, η ενημερωτική επιστολή – σύμβαση αναφέρει:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σειρηνάκη είδες “Big Brother”; – Το “κάνουν” 4 φορές την ημέρα… μπροστά σε όλους

«Κατ΄ εξουσιοδότηση περισσοτέρων των 1.000 Τοπικών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα σας γνωστοποιούμε την παρούσα επιστολή με την Σύμβαση που ακολουθεί. Η παρούσα επιστολή – Σύμβαση απευθύνεται σε όλους εσάς, που εν γνώσει ή εν αγνοία σας, είστε ως φυσικά πρόσωπα και άμεσα εμπλεκόμενοι, στην μεγαλύτερη απάτη που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα…». Μάλιστα, μέσω της “Σύμβασης” οι Αυτόχθονες μοιράζουν πρόστιμα και… ποινές.

Με το… αζημίωτο

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδα έχουν συγκεκριμένο κόστος. Συγκεκριμένα αναφέρεται το εξής:

«Εξουσιοδοτούμε κάποιον να κάνει αυτός τις ενέργειες για λογαριασμό μας (συνήθως είναι το άτομο που συγκεντρώνει τα στοιχεία).

Ενδεικτικό κόστος για κάθε άτομο αν συμμετέχει σε λίστα με πολλά άτομα, είναι 20 ευρώ έκαστος για να καλυφθούν τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή προς 20+ κατευθύνσεις, των φωτοτυπιών, των μεταφράσεων για έντυπα που απευθύνονται εκτός Ελλάδος, όπως και για την πληρωμή των ανθρώπων που κάνουν τις γραφειοκρατικές εργασίες».

Υπάρχουν και οδηγίες για όσους θέλουν να καταθέσουν μόνοι τους τα έγγραφα:

«Θα πρέπει να ανακαλέσετε όλους τους αντιπροσώπους σας Βουλευτές , Κυβέρνηση, Δικαστική Λειτουργία, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Περιφέρειες και όλους τους Δήμους της Ελληνικής Επικράτειας.

Στην συνέχεια να ενημερώσετε τα Ηνωμένα Έθνη, το ΝΑΤΟ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και όπου αλλού χρειάζεται. Επίσης θα αναλάβετε στο ολόκληρο το κόστος των επιδόσεων με δικαστικό επιμελητή».

Μάλιστα ο «Έλληνας Αυτόχθονας Ιθαγενής», Δημήτρης Μαντες μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει νόμους πάνω μας», ενώ αναφέρει πως έχουν ήδη ανακαλέσει…τρεις εξουσίες.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Έχουμε ανακαλέσει τις τρείς εξουσίες, την δικαστική, την εκτελεστική και τη νομοθετική. Αφου τον έχουμε ανακαλεσει δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιβάλλει νόμους πάνω μας. Ανάκληση πληρεξουσιότητας κάνεις αν νομίζετε, ότι αυτοί, που σας εξαπάτησαν εργάζονται για τα συμφέροντα του έθνους», δήλωσε ο Δημήτριος Μαντες, Έλληνας Αυτόχθων Ιθαγενής

Και πρόσθεσε : «Τα εμβόλια είναι θέλω τα κάνω, δεν θέλω δεν τα κάνω. Τώρα αν με αναγκάσει κάποιος δια της βίας να δεχτώ είναι αν θα δεχτώ έναν βιασμό. Αν με αναγκάσει δια της βίας, εγώ τον έχω ανακαλέσει από 6/04, ισχύουν για εγκλήματα»

Όλα αυτά βέβαια -όπως τονίζει ο νομικός κόσμος- καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό να δίνει μία ξεκάθαρη απάντηση για το ζήτημα.

«Το να αρνείται κανείς το κράτος ή την επιβολή του νόμου με αυτοσχέδιες έννοιες περί ανάκλησης αντιπροσώπων οι οποίες δεν βρίσκουν έρεισμα στη λογική του κάθε πολίτη δημιουργείται υπαίτια μια συγκρουσιακή ατμόσφαιρα», εξήγησε στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος Θέμης Σοφός.

Ενώ από την πλευρά του ο δικηγόρος Δημήτρης Μπόλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε: Οποιοσδήποτε πολίτης θέλει να στραφεί κατά του ελληνικού δημοσίου για να ζητήσει κάποια αποζημίωση αυτό γίνεται μόνο με την προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια και είναι προφανές οτι πρόστιμο μπορεί να επιβάλλει μόνο το ελληνικό κράτος». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.