Θεσσαλονίκη – Έκανε έρωτα με 12χρονη και τιμωρήθηκε μόνο με… επίπληξη

featured image

Με επίπληξη τιμωρήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 21χρονος ο οποίος, πριν τρία χρόνια, συνευρέθηκε ερωτικά με 12χρονη ύστερα από προτροπή της τελευταίας, στην Κατερίνη. Το περιστατικό σημειώθηκε το 2018 και οι αρχές κινητοποιήθηκαν όταν το κορίτσι έμεινε έγκυος ενώ κατά την προκαταρκτική έρευνα προέκυψε ότι είχε ερωτική εμπειρία από το παρελθόν!

«Τώρα που πάθατε και ταλαιπωρηθήκατε, μάθατε ότι δεν πλησιάζουμε ανήλικη ακόμη και αν θέλει. Να είστε παραπάνω προσεκτικός από εδώ και πέρα. Προσέξτε μη σας δούμε ξανά κατηγορούμενο» ανέφερε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στο κατηγορούμενο στο πλαίσιο του επίπληξης που του επιβλήθηκε αντί ποινής. Μάλιστα του συνέστησε να ζητάει αστυνομική ταυτότητα για να διαπιστώνει την ηλικία από οποιαδήποτε κοπέλα εάν πρόκειται να συνάψει ερωτική σχέση στο μέλλον.


Ο 21χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορίας της γενετήσιας πράξης με ανήλικη. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης, παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η πράξη τελέστηκε πριν τρία χρόνια όταν ο ίδιος ήταν 18 χρονών και το κορίτσι είχε κλείσει τα 12.

Η έρευνα των διωκτικών αρχών ξεκίνησε, τον Οκτώβριο του 2019, μετά την αναφορά διευθύντριας Γυμνασίου προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κατερίνης, για τέλεση αξιόποινης πράξης σε βάρος ανήλικης μαθήτριας. Μόλις ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση, ασκήθηκε ποινική δίωξη και ακολούθησε κύρια ανάκριση. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.