Κίνηση: «Κόλαση» σε όλη την Αθήνα – Μεγάλες καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισό

featured image

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς σε Αττική Οδό και Κηφισό το πρωί της Πέμπτης (23/09), με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Από το πρωί της Πέμπτης η κίνηση στον Κηφισό είναι πολύ αυξημένη και στα δύο ρεύματα καθώς η αλλαγή του καιρού και η πρόγνωση των μετεωρολόγων για πιθανότητα βροχής στην Αττική έκανε πολλούς να επιλέξουν τα αυτοκίνητά τους για να κινηθούν. Την ίδια ώρα μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό τόσο στο ρεύμα προς Ελευσίνα όσο και προς Αεροδρόμιο, με τους οδηγούς να βρίσκονται για ώρα «εγκλωβισμένοι» στα αυτοκίνητά τους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τραγικός θάνατος για 21χρονη καλλονή αναβάτρια (video)

Από πολύ νωρίς το πρωί η κίνηση στην κάθοδο του Κηφισού ξεκινά πριν από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης και συνεχίζεται κατά τμήματα μέχρι την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος όπως φαίνεται στον χάρτη της Google με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος στο “The Bachelor” – Αυτό είναι το “ροζ βίντεο” παίκτριας

Τεράστιο είναι το μποτιλιάρισμα και και στο ρεύμα της ανόδου στον Κηφισό καθώς τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι λίγο πριν τον κόμβο της Αττικής Οδού στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Και η Αττική Οδός, ωστόσο είναι στο «κόκκινο». Καθυστερήσεις παρατηρούνται αυτή την ώρα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο περίπου 15 με 20 λεπτά από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κύμης. Στην Περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα περίπου 10 με 15 λεπτά από τον κόμβο Αγίας Παρασκευής έως τον κόμβο Κηφισίας [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.