Ο Πέτρος Λαγούτης εξηγεί γιατί χώρισε με τη Μυρτώ Αλικάκη! (Photos)

featured image Ο Πέτρος Λαγούτης αποκαλύπτει πρώτη φορά μετά από χρόνια την αιτία χωρισμού από την Μυρτώ Αλικάκη! Μιλάτε με τόσο όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον που είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί χωρίσατε.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ένας λόγος. Είναι μία αλυσίδα πραγμάτων. Οι άνθρωποι μέσα στα χρόνια προχωράνε, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι το κάνουν με τον ίδιο τρόπο. Μη ξεχνάς ότι όταν γνωρίστηκα με τη Μυρτώ ήμουν 25 ετών. Δεν σκεφτόμουν με τον ίδιο τρόπο που σκεφτόμουν στα 35 ή στα 45.
Προστατεύατε πάντα την προσωπική σας ζωή με αποτέλεσμα να μάθουμε πολύ αργότερα και ότι παντρευτήκατε και ότι χωρίσατε. «Το πότε χωρίσαμε έγινε γνωστό περίπου όταν συνέβη, ίσως γιατί τα κακά νέα μαθαίνονται πιο γρήγορα. (Γελάει). Τον γάμο μας τον προστατεύσαμε. Έγινε στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό και ήταν δύσκολο να έρθουν φωτογράφοι χωρίς να τους πάρουμε χαμπάρι. Ήρθαν κάποιοι φωτογράφοι αλλά τους εξήγησε μία φίλη μας ότι δεν θέλαμε να μας φωτογραφίσουν και το σεβάστηκαν.» είπε χαρακτηριστικά στο Page 2 της Νέας Σελίδας ο Πέτρος Λαγούτης.
[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.