ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

featured image

Είναι δυνατόν να αλλάξει ο Κούλης ο “σκαφάτος”;

Ξεχωρίζω ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβα από έναν Θεσσαλονικιό φίλο μου προ ημερών και το δημοσιεύω αυτούσιο:

Καλησπέρα Παναγιώτη! Είμαι στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής για διακοπές και σε διαβάζω! Σε συζητήσεις με φίλους “εισπράττω” ήδη την ανησυχία και σε κάποιες περιπτώσεις την οργή ψηφοφόρων της ΝΔ για τον βίο και την πολιτεία της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη!  

Και τους απαντώ, από τη στιγμή που δεν ψήφισα τη ΝΔ και ούτε φυσικά τον ΣΥΡΙΖΑ!

Πώς είναι δυνατόν να αλλάξει ο Κούλης και να γίνει φιλολαϊκός και πατριώτης, όταν μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που ποτέ δεν ζορίστηκε από έλλειψη φαγητού, από δουλειά, από χρέη δανείων, ...ακόμα και από ασθένειες, από τη στιγμή που έχουν άμεση περίθαλψη με προσωπικούς γιατρούς!

Άνθρωπος που μεγάλωσε μέσα στα πούπουλα και από την κούνια του προοριζόταν για πρωθυπουργός! Ο άνθρωπος που σπούδασε με τα λεφτά του μπαμπά και εργάστηκε με τα βύσματα του πατέρα του για 2 χρόνια στην Morgan Stanley και τη Goldman Sachs!

Είναι αφελής λοιπόν ο κόσμος που πιστεύει λόγια τα οποία καμουφλάρονται πίσω από ένα κολλαριστό πουκάμισο, γελαστό συγκαταβατικό πρόσωπο, άντε και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη!

Ημίμετρα, επιφανειακά ζητήματα ελάσσονος σημασίας θα λύσει ο Κούλης! Τα ποσοστά Τσίπρα είναι ποσοστά επανόδου στην εξουσία!

Δυστυχώς Σαλβίνι ο Κούλης δεν μπορεί να γίνει και όσοι αυτό πιστέψανε, το έχουν ήδη αντιληφθεί! Γιατί ο Κούλης δεν γαλουχήθηκε με ιδανικά, που να τον στρέψουν σε κάποιας μορφής επανάστασης και υπεράσπισης της κοινωνίας! Ποια αλήθεια κυβέρνηση, ας πούμε, μετά την προδοσία της Κύπρου, τόλμησε βασικές τομές σε θέματα εθνικά, πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, αξιοκρατικά; Κανένα κόμμα! Οι εκλογές ήταν ο στόχος κατάκτησης της εξουσίας! Ήταν αυτοσκοπός της μέγιστης πλειοψηφίας των υποτιθεμένων δημοκρατικών κομμάτων!

Υπάρχουν λίγες πέννες που στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες δεκαετίες στη χωρά μας! Κι εσύ Παναγιώτη είσαι μια από αυτές και το λέω όχι γιατί είμαι φίλος σου, αλλά γιατί αλήθεια, ποιος βάζει έτσι εύκολα το όνομά του σε ένα κείμενο χωρίς να περιμένει πρωί ή βράδυ κάποιες συνέπειες;

Υγ.: Αποδεικνύεται πλέον, ότι στα Μνημόνια μπήκαμε με τη στήριξη των οικογενειαρχών τζακιών δυναστών της χώρας, ας πούμε ...απ την Κατοχή και μετά!!

Γιαούρτια στον Πάνο το “σκαφάτο”...

Διαβάσαμε προ ημερών στο “Πενταπόσταγμα”:

Μάρτυρες καταθέτουν επώνυμα ότι κάτοικοι της Μήλου ήταν αυτοί που “γιαούρτωσαν” τον Πάνο Καμμένο εκδηλώνοντας την οργή τους για τη στάση που κράτησε ο άλλοτε συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα του Μακεδονικού.

Μιλώντας στον “Παραπολιτικά FM” και την εκπομπή του Θανάση Φουσκίδη δυο αυτόπτες μάρτυρες, μιλούν επωνύμως και καταρρίπτοντας πλήρως τους ισχυρισμούς Καμμένου για το περιστατικό στη Μήλο, ξεκαθαρίζουν, ότι οι πολίτες που εκδήλωσαν την οργή τους για τη στάση του άλλοτε συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα έναντι του μακεδονικού (σ.σ. για μας σκοπιανού) ζητήματος, αλλά και για την εν γένει πολιτική του, ήταν δίχως αμφιβολία κάτοικοι του νησού, που επέλεξαν τον συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας!

Υπενθυμίζεται, ότι μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του πολυτελούς σκάφους του πρώην υπουργού στο λιμάνι, οι συγκεκριμένοι άρχισαν να φωνάζουν: “Προδότη, μιζαδόρε, τα πούλησες όλα”! Ενώ κάποιοι εκτόξευσαν κεσεδάκια με γιαούρτια στο πανάκριβο Ferreti…

Δεν αλλάζουν ρότα οι Σκοπιανοί…

Έγραφα προ ημερών, ότι η ΝΔ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση – προφανώς εκ του ασφαλούς – κόμπαζε υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας στη Βουλή, συμμετέχοντας στα πανελλαδικά – πανεθνικά συλλαλητήρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης! Ανάμεσα στους συμμετέχοντες Βουλευτές της προηγούμενης Βουλής, ο σημερινός Πρόεδρός της, Βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας! Ο τρίτος στην τάξη θεσμικός παράγοντας της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μας!

Σήμερα λοιπόν, το πρώτο πράγμα που όφειλε να πράξει αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ήταν να καλέσει όλους εκείνους τους έγκριτους συνταγματολόγους, νομικούς, διπλωμάτες κ.α. και να ακούσει την τεκμηριωμένη άποψή τους περί της ακυρότητας της προδοτικής διμερούς Συμφωνίας – και όχι Συνθήκης – των Πρεσπών!

Γιατί δεν τους καλεί; Μπορεί ενδεχομένως για κάποιους να είναι ορθή η άποψη των συμβούλων της ΝΔ και του Πρωθυπουργού, αλλά γιατί δεν ακούει και την άλλη άποψη; Δεν τον ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη η άποψη έγκριτων επιστημόνων; Μήπως δεν του το επιτρέπει ο διεθνής παράγοντας, που τόσα επένδυσε σε αυτήν την προδοτική παραχώρηση της προηγούμενης ελληνικής κυβερνήσεως; Μήπως δεν του το επιτρέπει η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την τερατογέννηση της “Βόρειας Μακεδονίας”; Αφού το βράδυ της 26ης Μαΐου 2019, το βράδυ των αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών, όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, η κ. Μέρκελ του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί και να του υπενθυμίσει πως πρέπει να σεβαστεί την “Συμφωνία των Πρεσπών”!

Και εκείνος ως υπάκουος Κυβερνήτης της Άγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, σέβεται και θα συνεχίζει να σέβεται την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Νομιμοποιώντας την απολύτως, αφού μετά το ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επικυρώνει το “Βόρεια Μακεδονία”!

Ωστόσο, η επιβεβαίωση, ότι οι Σκοπιανοί δεν αλλάζουν ρότα λόγω της ανεκτικότητας που επιδεικνύει και η κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι και η φωτογραφία πολυτελούς αυτοκινήτου Σκοπιανού πολίτη που εθεάθη στη Χαλκιδική με της πινακίδες της “Μακεδονίας”!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.