Άρης σε Παναθηναϊκό: Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει συμβόλαιο

featured image

«Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει συμβόλαιο με τον Άρη», αυτό ξεκαθάρισε ο Άρης στον Παναθηναϊκό σε επικοινωνία που υπήρξε σήμερα (27/8) το πρωί μεταξύ των δύο πλευρών.

Για την ακρίβεια, κατέθεσε το έγγραφο αποδέσμευσής του από τους «κίτρινους» στις 15 Ιουλίου, έπρεπε όμως να είχε καταβάλει και το ποσό των 15.000 ευρώ έως τις 20 Αυγούστου για να αποδεσμευτεί. Αυτό δεν έγινε κι έτσι το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς βρίσκεται σε ισχύ, ανεξαρτήτως των οφειλών που υπάρχουν απέναντι στον αθλητή.

Βέβαια, ο 24χρονος γκαρντ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, ενώ σήμερα (27/8) το πρωί συμμετείχε στην  προπόνηση της ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Μάνου Παπαδόπουλου με τον Δημήτρη Γουλιέλμου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι ανεξαρτήτως των όσων ισχυρίζεται η πλευρά του παίκτη, ο Μποχωρίδης έχει συμβόλαιο σε ισχύ καθώς επίσης και ότι, αν ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταθέσει πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη στον Άρη.

Το ζήτημα έμεινε εκεί, εξάλλου και ο ίδιος ο αθλητής δεν έχει αποφασίσει ακόμη επί της προσφοράς του Παναθηναϊκού.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.