Προβληματισμός σε ΠΑΟΚ και Εθνική Σλοβακίας για τον «εγκλιματισμό» του Στοχ

featured image

Στην αναπληρωματική λίστα της Εθνικής Σλοβακίας, για τα παιχνίδια της κόντρα σε Κροατία και Ουγγαρία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, συμπεριλήφθηκε ο άσος του ΠΑΟΚ.

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε η απόφαση του Πάβελ Χάπαλ να συμπεριλάβει τον Μίροσλαβ Στοχ στην αναπληρωματική λίστα της Εθνικής Σλοβακίας ενόψει των αγώνων με Κροατία και Ουγγαρία.

Πάντως, ο ομοσπονδιακός προπονητής των Σλοβάκων υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου ότι υπολογίζει στον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην τωρινή κατάστασή του.

«Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής. Αυτό το καλοκαίρι μεταγράφηκε από την Σλάβια Πράγας στον ΠΑΟΚ. Τον συναντήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Μπρατισλάβα, πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του με την Σλόβαν. Μετά την άφιξη του νέου προπονητή, δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο περιβάλλον και έχει πάρει  λίγες ευκαιρίες στην ομάδα του. Έτσι επιλέξαμε να τον έχουμε στην λίστα των αναπληρωματικών για τα παιχνίδια με την Κροατία και την Ουγγαρία. Ωστόσο παραμένει μέλος της Εθνικής ομάδας», σχολίασε ο Πάβελ Χάπαλ.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.