ΑΕΚ: Ο λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα το «διαζύγιο» με Καρντόσο

featured image

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ, έπειτα και από το παιχνίδι της Κυριακής (25/08) με την Ξάνθη και την ήττα με 2-1. Αποτέλεσμα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής στον σύλλογο, μετά τις συνεχείς αποκαρδιωτικές εμφανίσεις.

Στην Ένωση αναζητούν τον αντικαταστάτη του, με τον Γκουστάβο Πογέτ να είναι το πρώτο φαβορί, αν και δεν αποκλείεται να είναι κάποιος άλλος που θα αναλάβει το πόστο. Όπως και να έχει, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και το κενό θα καλυφθεί οριστικά, με τον Νίκο Κωστένογλου να αναλαμβάνει σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο.

Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει τυπική εξέλιξη αναφορικά με το «διαζύγιο» που αφορά τον Πορτογάλο τεχνικό. Επίσημη ανακοίνωση για την αποδέσμευση του Καρντόσο δεν υπάρχει και αυτό προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό, από τα 600.000 ευρώ που προέβλεπε ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου του.

Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αρχίσει και αν δεν καταλήξουν σε κάποια κοινώς αποδεκτή λύση, δεν αποκλείεται η ιστορία αυτή να τραβήξει. Ωστόσο, εκφράζεται η αισιοδοξία πως μπορεί να τα βρουν κάπου στη μέση, για να πέσουν και τυπικά οι τίτλοι τέλους σε αυτήν την πολύ μικρή σε χρονική διάρκεια συνεργασία.

Όσον αφορά στον Βασίλη Δημητριάδη, το θέμα του παραμένει ανοιχτό. Σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, χθες ήταν κανονικά στα Σπάτα και μίλησε για αρκετά λεπτά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Άγνωστο παραμένει ακόμη αν θα παραμείνει στην ομάδα και αν συμβεί αυτό, τι ρόλο θα έχει. Πάντως, η υπόθεση αυτή είναι η λιγότερο «καυτή» για την ΑΕΚ, καθώς προηγούνται οι αποκτήσεις προπονητή και τεχνικού διευθυντή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.