Άρης: Κρούση από Σαουδική Αραβία για Φετφατζίδη και άρνηση

featured image

Ο παίκτης του Άρη που με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της ομάδας δείχνει να αποτελεί τον πλέον φορμαρισμένο της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και φαίνεται πως οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, ειδικά σε μια ποδοσφαιρική αγορά που είναι ήδη γνωστός.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο «Φέτφα» βρίσκεται στα... ραντάρ ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, στην οποία είχε αγωνιστεί για μια τριετία με τη φανέλα της Αλ Αχλί (2015-2018). Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr, προέκυψε επίσημο ενδιαφέρον από ομάδα της χώρας, η οποία περιλάμβανε το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, αλλά και 1 εκατ. δολάρια στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο παίκτης απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση για οικονομικούς λόγους και δεν τίθεται θέμα είτε αποχώρησης είτε πώλησής του από τους «κίτρινους». Άλλωστε, λογίζεται ως ένα υπερπολύτιμο εργαλείο για τον προπονητή του και η προσφορά του στην εκπλήρωση των στόχων του Άρη στη σεζόν αναμένεται να είναι καθοριστική.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.