Ο θαυμασμός της Μέγκαν Μαρκλ για το κοινωνικό αρτοποιείο που βοηθάει γυναίκες

featured image

Η Μέγκαν Μαρκλ εξήρε ένα αρτοποιείο στο Ανατολικό Λονδίνο για το έργο που επιτελεί για τις γυναίκες. Η δούκισσα του Σάσσεξ έχει δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο Instagram τον θαυμασμό της για την κοινωνική επιχείρηση που βοηθάει τις γυναίκες και το οποίο περιγράφεται ως:

«Μια κοινωνική επιχείρηση σχεδιασμένη να προσφέρει ευκαιρίες στις γυναίκες να οικοδομήσουν ένα μέλλον για τους εαυτούς τους. Παρέχουμε ένα ασφαλές και επαγγελματικό περιβάλλον όπου οι γυναίκες μπορούν να αναπτυχθούν ολιστικά - ενθαρρύνοντας τη φιλοδοξία, την αποκατάσταση και τις δεύτερες ευκαιρίες».

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, επισκέφθηκε το φούρνο νωρίτερα αυτό το έτος, καθώς υπάρχει αναφορά σ" αυτό στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue.

Για την δράση αυτή η δούκισσα του Σάσσεξ είπε: «Αυτό που έχουν δημιουργήσει στο Luminary Bakery είναι εξαιρετικό, είναι ένας χώρος για την παρασκευή ψωμιού, την επούλωση και την ανοικοδόμηση. Όταν το επισκέφθηκα νωρίτερα φέτος, εντυπωσιάστηκα από το πώς το ψήσιμο, αυτό καθαυτό, είναι ένα μέσο θεραπείας για αυτές τις γυναίκες -που με πολλούς τρόπους έχει νόημα- αισθάνεσαι ότι δεν είχαν κανέναν έλεγχο της ζωής τους με βάση τις προηγούμενες (και συχνά οδυνηρές) συνθήκες...».

Και συνεχίζει: «Η ανάμιξη υλικών μπορεί να αποδώσει το τέλειο επιδόρπιο, αλλά η εκτέλεση παρέχει την προσωπική ισορροπία. Έτσι, ενώ τα ψημένα προϊόντα είναι απολύτως νόστιμα, είναι η ιστορία για το πώς το πρόγραμμα στο Luminary αναδιαμορφώνει τη ζωή μέσα από το ψήσιμο που είναι το πραγματικό κερασάκι στην τούρτα».Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.