Ζει σαν αυτοκράτορας ο Trannos: Η πανάκριβη βίλα με τη τεράστια πισίνα -«Δουλεύω 14 ώρες τη μέρα» λέει ο ίδιος

featured image


Ο Trannos είναι ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της γενιάς του.

Ο Trannos γεννήθηκε και μεγάλωσε στα δυτικά προάστια της Αθήνας, είναι 23 ετών ενώ όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δεν έχει τελειώσει το σχολείο αφού σταμάτησε στην δευτέρα Λυκείου.

«Στην εφηβεία μου ήμουν τεμπέλης, δεν ήθελα να πάω πουθενά, ούτε στο σχολείο ούτε για δουλειά. Ήθελα να τραγουδάω. Η μουσική με ηρέμησε, βρήκα ένα νόημα στην ζωή μου. Βρήκα να κάνω κάτι που αγαπάω και να συντηρούμαι οικονομικά, δεν χρειάζεται να πάω για το μεροκάματο. Έχω ρίξει πολλή δουλειά, κάθε μέρες. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να βγάλεις ρυθμό, να βάλεις τα λόγια, να είναι πιασάρικα. Είναι χίλια πράγματα. Είναι 12 με 14 ώρες δουλειάς στο στούντιο κάθε μέρα» είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ίδιος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Ο τράπερ πρόσφατα μέσα από τα social media ενημέρωσε το κοινό του πως αγόρασε καινούργιου σπίτι το οποίο είναι υπερπολυτελές.

Μάλιστα, ο ίδιος μέσα από ένα Instagram story έδειξε την πισίνα που διαθέτει η μονοκατοικία του η οποία είναι ότι καλύτερο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο, πρόκειται για μία μεγάλη γωνιακή πισίνα η οποία είναι ιδανική για βουτιές, ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και παρέα.

Δείτε παρακάτω την πισίνα του Τρανού:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.