Τριαντάφυλλος – Χαμός στο πλατό με την ατάκα του. «Πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε και λίγο ήταν»

featured image


Για το χαστούκι που είχε δώσει ο Will Smith στον Chris Rock, για το σχόλιο που είχε κάνει για τη σύζυγό του Jada Pinkett Smith μιλούσαν σήμερα στο «Καλοκαίρι Yes». Μια ατάκα που είπε ο Τριαντάφυλλος όμως, προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ.

«Καλά, ο άλλος έκανε πλάκα με τα μαλλιά της γυναίκας; Είναι δυνατόν; Και πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε και λίγο ήταν», είπε ο Τριαντάφυλλος.
Μ.Π.: Δεν μπορείς να σηκώσεις χέρι.

ΤΡ.: Πάει μόνο του, αυτόματα.
Μ.Π.: Χάνεις το δίκιο σου, αν σηκώσεις χέρι.ΤΡ.: Δεν το χάνεις, μια χαρά το βρίσκεις.
Μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις, το λόγο πήρε ο Φοίβος Παπαδάκης: «Καταλαβαίνω πώς το λες. Είπες ότι το χέρι πάει αυτόματα. Να πούμε ότι καταδικάζουμε τη βία. Δεν δίνουμε το πρότυπο ότι όποιος μας ενοχλήσει, σηκώνουμε χέρι. Αυτό είναι καταδικαστέο».

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Εγώ το είπα διαφορετικά, άλλοι το παίρνουν διαφορετικά. Όποιος θέλει να με παρεξηγήσει, ας με παρεξηγήσει. Λέω ότι αν υπάρχει θέμα υγείας και κάποιος ειρωνεύεται…
Εγώ έχω να τσακωθώ 30 χρόνια. Απλά εμένα με ενόχλησε ότι κάποιος έχει πρόβλημα υγείας. Αν δεν το καταλαβαίνετε κάποιοι, κράψτε ξανά, κλείστε μου και το Instagram το καινούργιο. Είστε οι ίδιοι που το κάνατε και πριν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.