Πούλησε το σπίτι της για να κάνει πλαστική: Τώρα μένει στο αυτοκίνητο της

featured image


Καθώς το πρόσωπό της άρχισε να εμφανίζει σημάδια γήρανσης, αναζήτησε μια λύση που θα ξεπερνούσε τα προσωρινά αποτελέσματα των επεμβάσεων, τα οποία χρησιμοποιούσε τα τελευταία 15 χρόνια.

Σε μια εξαιρετική τροπή των γεγονότων, η αναζήτηση μιας γυναίκας για αναζωογόνηση την οδήγησε να πουλήσει το σπίτι της με τρεις κρεβατοκάμαρες στην Αριζόνα για να χρηματοδοτήσει μια μεταμόρφωση με λίφτινγκ προσώπου. Η 50χρονη, Kelly Beasley, υποβλήθηκε στην αισθητική επέμβαση ύψους 14.000 δολαρίων, αφήνοντάς της ένα φρέσκο πρόσωπο που αψηφά την ηλικία της. Αυτή η τολμηρή απόφαση της επέτρεψε να καταρρίψει τα στερεότυπα και να αγκαλιάσει τη νέα της εμφάνιση, ενώ ζει τη ζωή στο δρόμο.

Η Beasley, μια blogger με έδρα την Καλιφόρνια που κατοικεί στη λίμνη Tahoe, έκανε την επιλογή να υποβληθεί στην επέμβαση όταν παρατήρησε σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή της γύρω στην ηλικία των 48 ετών. Καθώς το πρόσωπό της άρχισε να εμφανίζει σημάδια γήρανσης, αναζήτησε μια λύση που θα ξεπερνούσε τα προσωρινά αποτελέσματα των επεμβάσεων, τα οποία χρησιμοποιούσε τα τελευταία 15 χρόνια. Η γοητεία του λίφτινγκ την οδήγησε σε μια αντισυμβατική επιλογή, να πουλήσει το σπίτι της για να χρηματοδοτήσει τη μεταμόρφωσή της.



Αναλογιζόμενη την απόφασή της, η Beasley δήλωσε: «Τα αποτελέσματα είναι πέρα από αυτό που περίμενα. Δεν περίμενα να δείχνω νεότερη». Τόνισε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα, εκφράζοντας πόσο πολύ αγαπάει τη νέα της εμφάνιση.

Αρχικά, οι τοπικοί πλαστικοί χειρουργοί της έδωσαν υπέρογκες τιμές που κυμαίνονταν από 50.000 έως 60.000 δολάρια για την επέμβαση. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε ένα βίντεο στο TikTok που παρουσίαζε μια γυναίκα που είχε υποβληθεί σε επιτυχημένο λίφτινγκ προσώπου στην Τιχουάνα του Μεξικού με μόλις 14.000 δολάρια. Εμπνευσμένη από την πιθανότητα να αποκτήσει την επιθυμητή εμφάνιση με τον προϋπολογισμό της, η Beasley έγινε μέλος μιας ομάδας στο Facebook που σχετίζεται με την EOC Plastics, έναν οργανισμό που βοηθάει τα άτομα να συντονίσουν πλαστικές επεμβάσεις στο Μεξικό.

Αφού αξιολόγησε τις εμπειρίες άλλων γυναικών και εντάχθηκε σε μια λίστα ακύρωσης, η Beasley έλαβε μια ειδοποίηση τον Ιανουάριο, αλλά δεν ένιωθε εντελώς έτοιμη να δεσμευτεί. Ένα μήνα αργότερα, προέκυψε μια άλλη ευκαιρία και αποφάσισε να αδράξει τη στιγμή. Με ειρωνικό φόντο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Beasley υποβλήθηκε στο μεταμορφωτικό της λίφτινγκ στις 14 Φεβρουαρίου.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.