Από την Άρσεναλ, στην Μπαρτσελόνα και τώρα στην Μπάγερν Μονάχου: Πως ο Logan Paul και ο KSI έχουν καταφέρει να γίνουν χορηγοί στα μεγαλύτερα brand name

featured image


Πέρα από το ποδόσφαιρο, η επιρροή της Prime Hydration επεκτείνεται σε διάφορα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του ότι είναι το επίσημο ποτό του UFC.

Η Prime Hydration, η μάρκα ποτών που υποστηρίζεται από τον Logan Paul και τον KSI, κάνει θραύση στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς εξασφαλίζει την τρίτη της μεγάλη συμφωνία με κορυφαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο, αυτή τη φορά με την Μπάγερν Μονάχου. Μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες με την Άρσεναλ και την Μπαρτσελόνα, η είσοδος της Prime στο χώρο της ποδοσφαιρικής χορηγίας συνεχίζει να αποκτά δυναμική.

Το ταξίδι ξεκίνησε το 2022, όταν η Prime Hydration σύναψε την πρώτη της συμφωνία με τον αγαπημένο σύλλογο του KSI, την Άρσεναλ Σε ένα βήμα προς την παγκόσμια επέκταση, η μάρκα έβαλε στη συνέχεια το στίγμα της, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Μπαρτσελόνα τον Ιούλιο του 2023.

Τώρα, η ανακοίνωση ότι η Prime Hydration είναι ο «νέος επίσημος συνεργάτης ενυδάτωσης της Μπάγερν Μονάχου» έχει θέσει τις βάσεις για μια δυναμική συνεργασία με έναν από τους γίγαντες του ποδοσφαίρου. Η Μπάγερν Μονάχου έχει εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή ηγεμονία μετά από δέκα συνεχόμενους τίτλους στην Bundesliga και έχει καθιερωθεί ως ο ποδοσφαιρικός σύλλογος με την πιο ένθερμη υποστήριξη στη Γερμανία.



Η Μπάγερν Μονάχου μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία, αποκαλύπτοντας ότι η αρχική φάση αυτής της πολυετούς συνεργασίας θα περιλαμβάνει αποκλειστικές πωλήσεις της PRIME Hydration στην Allianz Arena κατά τη διάρκεια των ημερών των αγώνων. Η μάρκα σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει τις λιανικές της δραστηριότητες στη γερμανική αγορά και να παρουσιάζει μπουκάλια περιορισμένης έκδοσης FC Bayern X PRIME.

Ο Andreas Jung, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του συλλόγου: «Η Μπάγερν Μονάχου είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την PRIME και να φέρει την εταιρεία στη γερμανική αγορά. Αυτή η συνεργασία με μια νέα, δυναμική μάρκα επιβεβαιώνει την παγκόσμια ανάπτυξή μας και στοχεύει στην προσέγγιση ενός νέου κοινού».

Οι KSI και Logan Paul, εξέφρασαν την εκτίμησή τους για την ευκαιρία να συνεργαστούν με έναν αξιόλογο ποδοσφαιρικό θεσμό όπως η Μπάγερν Μονάχου. Σημείωσαν: «Ήταν πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε την Prime να αναπτύσσεται τόσο εκθετικά τον τελευταίο χρόνο, αλλά η ανάπτυξη δεν γίνεται χωρίς συνεργάτες όπως η Μπάγερν Μονάχου. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια τόσο καθιερωμένη και επιτυχημένη ομάδα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.