Γνωστός “μαϊντανός” εκτέλεσε την σύζυγό του – Έκανε πλάκα για τον γάμο του σε τηλεπαιχνίδι

featured image


Ένας πρώην διαγωνιζόμενος της τηλεοπτικής εκπομπής «Family Feud» καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο δυτικό Ιλινόις των ΗΠΑ.

Ο 40χρονος Timothy Bliefnick κρίθηκε ένοχος τον Μάιο επειδή εισέβαλε στο σπίτι της Rebecca Postle Bliefnick και την πυροβόλησε 14 φορές.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Bliefnick απευθύνθηκε ακόμη και στη Google για να ερευνήσει πώς να φέρει εις πέρας τη δολοφονία που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο, συμπεριλαμβανομένου του πώς να ανοίξει με δύναμη ένα παράθυρο με λοστό και τον χρόνο απόκρισης της Αστυνομίας.



«Κύριε Bliefnick, ερευνήσατε αυτόν τον φόνο. Σχεδιάζατε αυτόν τον φόνο», είπε ο δικαστής Ρόμπερτ Άντριαν, ​​όταν καταδίκασε τον κατηγορούμενο την Παρασκευή, ανέφερε το Fox News.

«Εξασκήσατε αυτόν τον φόνο», είπε ο δικαστής. «Μπήκατε στο σπίτι της και την πυροβολήσατε μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, επτά, οκτώ, εννέα, 10, 11, 12, 13, 14 φορές» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω πόσο καιρό σας πήρε για να το κάνετε αυτό, αλλά μερικοί από αυτούς τους πυροβολισμούς σημειώθηκαν ενώ ήταν ξαπλωμένη στο έδαφος. Και τα κάνατε όλα αυτά ενώ τα παιδιά σας ήταν στον επάνω όροφο στο σπίτι, ξαπλωμένα στα κρεβάτια τους» κατέληξε ο ίδιος. Το θύμα εντοπίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου από τον πατέρα της.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.