«Τι ντουκόχρωμα έχει περάσει το πρόσωπό του;»: Σάλος με την εμφάνιση του Περικλή Κονδυλάτου στον ημιτελικό του Survivor

featured image


Όπως ήταν αναμενόμενο, πρώτο trend στο twitter ήταν το βράδυ της Δευτέρας 10/7 ο ημιτελικός του Survivor και το Twitter δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο. Μεταξύ αυτών που σχολιάστηκαν…ποικιλοτρόπως ήταν και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Σάλος με την εμφάνιση του Περικλή Κονδυλάτου στον ημιτελικό του Survivor

Βέβαια, οι χρήστες του twitter δεν δίστασαν να “δικάσουν” και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία επίσης έμεινε για πολύ ώρα πρώτο trend στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα.

To Youweekly.gr βρέθηκε στο Άλσος Γαλατσίου και μετέφερε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο, ειδικά από πριν ξεκινήσει το live, όπου όλοι οι παίκτες συναντήθηκαν, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με θαυμαστές.

Ανάμεσα στους παίκτες που έδωσαν το παρών ήταν και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως αποχώρησε την πρώτη εβδομάδα από το Survivor All Star.

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής κοσμημάτων για ακόμη μια φορά έκλεψε όλα τα βλέμματα με την εκκεντρική εμφάνιση του. Επέλεξε έναν total black σύνολο, όμως αυτό που τράβηξε την προσοχή του twitter ήταν το… μακιγιάζ του, αφού ήταν πολύ έντονο με αρκετή ποσότητα – δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις.



Τι «είπε» το Twitter για τον Περικλή Κονδυλάτο και την εμφάνιση του στον ημιτελικό του Survivor All Star





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.