7 χρόνια φυλακή στον Δημήτρη Κραβαρίτη που ασελγούσε σε 4χρονο αγοράκι που «πρόσεχε» η μητέρα του

featured image


Ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς τη δυνατότητα ανασταλτικού χαρακτήρα στην έφεση, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού, επέβαλε ομόφωνα το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων στον 28χρονο ποδοσφαιριστή από την περιοχή του Αγρινίου, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση, σε ένα 4 ετών αγοράκι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία επισκέπτονταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του. Εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του γι’ αυτό και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σε Στρατοδικείο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε τις πράξεις του και την πραγματογνωμοσύνη των παιδοψυχολόγων, ενώ μίλησε για σκευωρία της οικογένειας του 4χρονου. Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.Σήμερα οι συγγενείς του παιδιού, συγκεντρώθηκαν έξω από το Στρατοδικείο ζητώντας δικαιοσύνη, ενώ αποδοκίμασαν έντονα το δράστη.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κατηγορουμένου, σε βάρος της οποίας έχει σχηματιστεί δικογραφία, αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η υπόθεση

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου. Τη φύλαξη του παιδιού είχε αναλάβει η 52χρονη μητέρα του κατηγορούμενου.

Το καλοκαίρι του 2021, όταν ήταν φαντάρος στην περιοχή, πήγαινε στο σπίτι που ήταν μόνο η μητέρα του και το παιδί και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι! Μάλιστα η σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα απειλούσε το παιδί για να μην μιλήσει! Οι γονείς του παιδιού είχαν καταγγείλει την κακοποίηση του τον Ιούλιο του 2021, όταν το είδαν να αλλάζει συμπεριφορά και να μη δέχεται τις αγκαλιές και τα φιλιά τους. Το παιδί κατάφερε να εκφραστεί μέσω ζωγραφιών, όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγους. Σε μία από τις ζωγραφιές είχε αποτυπώσει τα γεννητικά όργανα του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ σε απόσταση είχε ζωγραφίσει την μπέιμπι σίτερ, μητέρα του δράστη. Ο 28χρονος συνελήφθη και με εισαγγελική παραγγελία είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.