Δικηγόρος δίνει 5.000 ευρώ σε όποιον της βρει... γαμπρό

featured image


Η δικηγόρος Eve Tilley Coulson από το Λος Αντζελες των ΗΠΑ θέλει να παντρευτεί, αλλά δεν βρίσκει γαμπρό και αποφάσισε να δώσει μπόνους 5.000 δολάρια σε όποιον της βρει σύζυγο. Μην βιαστείτε να πείτε ότι η 35χρονη δικηγόρος από τις ΗΠΑ… δεν βλέπεται και έτσι όχι μόνο ψάχνει γαμπρό μέσα από συνοικέσιο και μάλιστα δίνει και γερά λεφτά σε όποιον της βρει τον ιδανικό σύζυγο.

Η δικηγόρος από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και κανονικά οι υποψήφιοι γαμπροί θα έπρεπε να κάνουν ουρές μπροστά της και οι προτάσεις γάμου θα διαδέχονταν η μια την άλλη. Δεν ξέρουμε πως η Eve Tilley Coulson αποφάσισε να κάνει έκκληση για να της βρουν γαμπρό και να δώσει και 5.000 δολάρια σε όποιον της γνωρίσει τον σύζυγο των ονείρων της.
Ξέρουμε όμως, ότι το σχετικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok κάνει θραύση και πλησιάζει τις 560.000 προβολές.

«Πριν από λίγο καιρό, είπα στους φίλους μου ότι θα τους έδινα 5.000 δολάρια αν με σύστηναν στον σύζυγό μου», δήλωσε στη New York Post η 35χρονη, δικηγόρος από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ. «Και σκέφτηκα, γιατί να μην ανακοινώσω την προσφορά στο TikTok;», ανέφερε η Αμερικανίδα.
Τον περασμένο μήνα η εντυπωσιακή ξανθιά ανέβασε βίντεο στο TikTok τονίζοντας στους περισσότερους από 100.000 ακολούθους της: «Αν με συστήσετε στον σύζυγό μου και τον παντρευτώ, θα σας δώσω 5.000 δολάρια».Ήδη η δικηγόρος από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ έχει δεχτεί 20 με 25 σοβαρά ψηφιακά συνοικέσια, για να βρει τον σύζυγο που ψάχνει όπως είπε στην εφημερίδα Post. Τόνισε όμως, ότι ακόμα: «Δεν έχω βγει σε κανένα ραντεβού». Η Αμερικανίδα επισήμανε οι περισσότεροι από τους μεσάζοντές της ήταν γυναίκες.

Η 35χρονη δικηγόρος πάντως, μάλλον είναι… δύσκολη στις επιλογές της στους άνδρες. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι αποκάλυψε πως είναι 5 χρόνια ελεύθερη. Τόνισε πάντως, ότι για το γεγονός ότι δεν έχει βρει ακόμα σύζυγο φταίει και η διάθεση των ανδρών μετά τη καραντίνα από τον κορονοϊό.

«Είμαι ελεύθερη εδώ και περίπου πέντε χρόνια, γνωρίζω ανθρώπους από κοντά και στις εφαρμογές. Μετά τον κορονοϊό, όμως, υπήρξε μια περίεργη αλλαγή στην κουλτούρα των ραντεβού – οι άντρες δεν σε πλησιάζουν από κοντά και οι περισσότεροι άντρες στις εφαρμογές δεν κάνουν swiping για να βγουν σοβαρά ραντεβού».

Έτσι τόνισε ότι αποφάσισε να δώσει μπόνους σε όποιον της βρει τον κατάλληλο γαμπρό. «Οπότε νιώθω ότι το να πληρώσω 5.000 δολάρια για έναν σύζυγο που είναι εγγυημένος, ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου και είναι έτοιμος για μια πραγματική σχέση αξίζει απόλυτα», δήλωσε γελώντας η Tilley Coulson. Η δικηγόρος ξεκαθάρισε πάντως, ότι τα λεφτά θα δωθούν μετά τον γάμο. «Θα δώσω τα 5.000 δολάρια μόλις υπογραφεί το πιστοποιητικό γάμου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.