Ο Τζήμερος άφησε την Ζαχαράκη και έπιασε την Τζώρτζια Κεφαλά: Χυδαίο σχόλιο για την εμφάνιση της στην Βουλή

featured image


Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σεξιστικό tweet για την Σοφία Ζαχαράκη, ο Θάνος Τζήμερος επέστρεψε και αυτή τη φορά σχολίασε την εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά

Ο Θάνος Τζήμερος επέστρεψε στο Twitter και στο στόχαστρο του αυτή τη φορά μπήκε η η Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της στυλιστικής της επιλογής στη σημερινή ορκωμοσία της νέας Βουλής. Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Μπλε» επέλεξε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προσήλθε στην ορκωμοσία φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.

«Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε; » συνέχισε απαντώντας σε ένα από τα σχόλια, καθώς η ανάρτησή του προκάλεσε για άλλη μια φορά έντονες αντιδράσεις.«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;» ανέφερε σε νέο tweet ο Θάνος Τζήμερος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.