«Σπαρτιάτες» για το περιστατικό στη Λάρισα: «Να απελαύνονται όσοι διαπράττουν εγκλήματα», στηρίζουν τον αστυνομικό

featured image


«Απέλαση εκείνων που διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας», ζητούν με ανακοίνωσή τους.

Το κόμμα «Σπαρτιάτες» εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό στη Λάρισα, όπου ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν 20χρονο κατά την διάρκεια καταδίωξης.

Ο αστυνομικός θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και φέρεται να έχει υποστηρίξει πως κατά την διάρκεια της καταδίωξης σκόνταψε και στην συνέχεια το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Το κόμμα «Σπαρτιάτες» στην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, ζητά «να απελαθούν όσοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Παράλληλα τονίζουν πως: «δηλώνουμε αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που του καταλογίζεται η ευθύνη».

Η ανακοίνωση του κόμματος:

«Η παράνομη μετανάστευση και η εγκληματικότητα στην ελληνική κοινωνία είναι πλέον καθημερινότητα. Οι άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τον νόμο και συχνά εν ώρα υπηρεσίας του καθήκοντος συμβαίνουν τα χειρότερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην περίπτωση της Λάρισας δηλώνουμε θλίψη για την αφαίρεση ζωής ενός νέου ανθρώπου, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που του καταλογίζεται η ευθύνη.

Οι «Σπαρτιάτες» επαναφέρουμε το θέμα για την απέλαση όλων εκείνων, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας».

[/expander_maker]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.