Πρόταση ΜΑΜΟΥΘ σε Νότη Σφακιανάκη

featured image


Ο Νότης Σφακιανάκης θα επιστρέψει; Όλη η νύχτα αυτό ρωτάει από στόμα σε στόμα χωρίς να έχει απάντηση. Προφανώς η απάντηση θα δοθεί από τα χείλη του Νότη.

Μαθαίνω πως πολύ γνωστός επιχειρηματίας παρέδωσε κλειστό φάκελο σε ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που διατηρούν επαφές με τον Νότη και δεν έχει κάνει ποτέ και καμία δήλωση δημοσίως.

Ο φάκελος αυτό συμπεριλαμβάνει απ’ ότι έμαθα μαμούθ προσφορά για κλειστό πακέτο συνεργασίας. Όχι μόνο για μια σεζόν αλλά για δύο. Για μια που θα ξεκινήσει στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια το σχήμα θα κατέβει στην Αθήνα.



Στο φάκελο αυτό υπάρχουν αναλυτικές προτάσεις: Από στήσιμο μαγαζιού και μπάτζετ μέχρι εν λευκώ επιλογή ομάδας συνεργατών, λίστα με αντρικά και γυναικεία ονόματα που θα μπορούσαν δυνητικά να πλαισιώσουν τον Σφακιανάκη στην πίστα και φυσικά αναλυτικά το πλάνο τον αμοιβών που περιλαμβάνει φιξ ποσό και ποσοστά όχι μόνο στη λεγόμενη «γκαρνταρόμπα» δηλαδή στα λουλούδια αλλά ακόμη και κλιμακωτό ποσοστό επί των καταναλώσεων.

Όπως μου είπαν χαρακτηριστικά «ο συγκεκριμένος φάκελος όπως δομήθηκε θυμίζει συμβόλαιο τηλεπαρουσιαστή πρώτης γραμμής». Σιγή ασυρμάτου από τον Νότη προς το παρόν ωστόσο είναι τόσο δελεαστική η πρόταση που όλα πλέον θα πρέπει να θεωρούνται πιθανά…

Πηγή: nassosblog





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.