“Survivor” Spoiler – Ανατροπή και ξεκάθαρο φαβορί για τις 200.000. Δεν το χάνει με τίποτα!

featured image


Κόντρα στα προγνωστικά των τελευταίων εβδομάδων, υπάρχει νέο μεγάλο φαβορί για να πάρει το έπαθλο του ριάλιτι και να σηκώσει την κούπα στο Γαλάτσι.

Βρισκόμαστε σχεδόν ένα βήμα πριν το τέλος στο φετινό Survivor All Star, το οποίο κακά τα ψέματα απείχε πολύ απο αυτό που φανταζόταν ολόκληρος ο τηλεοπτικός κόσμος.

Τα μεγάλα ονόματα που περιμέναμε να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν έδωσαν ποτέ το παρών, εκτός απο τον Σάκη Κατσούλη, τον Μάριο Πρίαμο και την Κατερίνα Δαλάκα και φυσικά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις ίντριγκες και τις αποβολές.

Τώρα φτάνει η ώρα του μεγάλου τελικού, απ’ όπου ο μόνος που είναι σίγουρος ως το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το τηλεοπτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ, είναι ο Σάκης Κατσούλης.



Ήδη οι στοιχηματικές εταιρίες τον έχουν χρήσει ως το απόλυτο φαβορί και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα koubanezos απο πίσω ακολουθούν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος.

Τελευταία και καταϊδρωμένη έρχεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έτσι και αλλιώς για πολλούς λόγους δεν είχε ποτέ το πάνω χέρι και ουσιαστικά φέτος δεν έδειξε τίποτα απο αυτά που περιμέναμε.

Το σίγουρο είναι ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, αν και πολλοί πιστεύουν ότι το ζευγάρι έχει πολύ μεγάλη δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι και η παραγωγή θα βάλει το χεράκι της!

Πηγή: tvfreaks.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.