Νοσοκόμος βίαζε 99χρονη με άνοια – Πώς τον κατάλαβε η οικογένεια της ηλικιωμένης

featured image

Μεγάλη Βρετανία: Ούτε οι συγγενείς της ηλικιωμένης δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα αντίκριζαν.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η είδηση του βιασμού μιας 99χρονης με άνοια από έναν 48χρονο νοσοκόμο, ο οποίος τη βίαζε σε οίκο ευγηρίας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας Μπίκα – Στα χέρια μας όλο το πόρισμα των Τοξικολογικών εξετάσεων

Ο Philip Carrey πιάστηκε επ’αυτοφόρω από κάμερα που είχε τοποθετήσει η διοίκηση του οίκου ευγηρίας στο Lancashire, σε συνεννόηση με την οικογένεια της ηλικιωμένης, καθώς είχαν ενδείξεις αρκετό καιρό, ωστόσο η κατάσταση της ηλικιωμένης δεν βοηθούσε.


Ο Philip Carrey

Η μοναδική ένδειξη που υπήρχε ήταν η αλλαγή στη συμπεριφορά της 99χρονης, καθώς δεν επέτρεπε σε κανέναν να την αγγίζει, φωνάζοντας πως την «πονάνε».

Έτσι, μετά την τοποθέτηση των καμερών, ο 48χρονος συνελήφθη και στο δικαστήριο αποδέχτηκε το αδίκημα του βιασμού κατά ατόμου με ειδικές ανάγκες. Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει: «Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου στο Survivor, δεν το περίμενα»

«Η συγγενής μας πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια εργαζόμενου σε οίκο ευγηρίας. Παρατηρήσαμε αλλαγές στην συμπεριφορά της και δεν ήθελε να φεύγουμε από κοντά της. Δεν ήθελε να την φιλάμε ή να την αγγίζουμε. Ανησυχήσαμε πως της συνέβαινε κάτι που δεν γνωρίζαμε και δυστυχώς είδαμε τα όσα συνέβαιναν», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας της 99χρονης. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.