Οι ντελιβεράδες αποστομώνουν τον Πορτοσάλτε: «Εμείς βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε κιόλας!»

featured image

Οι ντελιβεράδες εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους στις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε για τη βενζίνη, δίνοντάς του αποστομωτική απάντηση.

Ειδικότερα, πανικός έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε, χθες, Τετάρτη, το πρωί, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», ο οποίος με αφορμή την αύξηση των τιμών στα καύσιμα, υπογράμμισε «τη βενζίνη δεν θα πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ, την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Και συμπλήρωσε «καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».


Οι αντιδράσεις είναι έντονες στα social media, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος βρίσκεται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με τον Άρη Πορτοσάλτε, έγινε έξαλλος μετά από αυτές τις δηλώσεις και ξέσπασε.

Έξαλλοι οι ντελιβεράδες με τον Άρη Πορτοσάλτε

Τη δική τους απάντηση στον δημοσιογράφο, έδωσαν οι ντελιβεράδες, μέσω ανάρτησης στο Twitter, επισημαίνοντας «Εμείς πάντως ως διανομείς, που δεν μας λες και πλούσιους, μια χαρά αναγκαζόμαστε να βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε κιόλας!».

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.