Είναι 64 ετών και όποτε βγαίνει με την εγγονή της, νομίζουν όλοι πως είναι αδελφές

featured image

Η 64χρονη γιαγιά Λέσλι Μάξγουελ γυμνάζεται 5 φορές τη βδομάδα και έχει καταφέρει να διατηρεί μία τέλεια σιλουέτα για την ηλικία της, με ορισμένους να θεωρούν πως είναι φίλη της εγγονής της.

Η 64χρονη αποκαλύπτει στη «The Mirror» πως με τη γυμναστική και τη καλή διατροφή έχει καταφέρει να διατηρείται σε φόρμα. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Νομίζω ότι οι γυναίκες βρίσκουν τον εαυτό τους καθώς μεγαλώνουν. Αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και νιώθουν περισσότερο σέξι, ειδικά εάν είναι γυμνασμένες και υγιείς».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Στην πραγματικότητα μπορούμε να αναστρέψουμε τη διαδικασία της γήρανσης μέσω της καθαρής διατροφής και της αποτελεσματικής γυμναστικής. Χτίσε τους μυς και κάψε το λίπος και απόκτησε ένα αδύνατο και υγιές κορμί. Είναι στο χέρι σου!» συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν δυο είδη γήρατος. Το ένα είναι το χρονολογικό γήρας, από τα γενέθλιά σου μέχρι και σήμερα. Το άλλο είναι το βιολογικό γήρας, το οποίο είναι πιο συναρπαστικό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο νεανικό σώμα, να γίνουμε πιο αδύνατοι, δυνατότεροι, υγιέστεροι» εξηγεί η 64χρονη.


64χρονη γιαγιά

Η ίδια όπως αποκάλυψε ξεκίνησε να γυμνάζεται σε ηλικία 49 ετών, γεγονός που τη βοηθάει στην αυτοπεποίθηση της, ενώ είναι πολύ καλύτερα στην προσωπική της ζωή. «Ο άντρας που είμαστε μαζί είναι νεότερός μου, αλλά ποτέ δεν το σκέφτομαι αυτό» δήλωσε η ίδια και συμπλήρωσε «Η αυτοπεποίθηση με κερδίζει. Εάν ένας άντρας είναι αρκετά γενναίος για να έρθει κατευθείαν να μου μιλήσει, να με κοιτάξει στα μάτια και να μου ζητήσει να βγούμε, τότε είναι στα σίγουρα πολύ θαρραλέος».

«Τη σήμερον ημέρα, οι άντρες είναι πολύ ντροπαλοί στο να προσεγγίσουν τις γυναίκες, μιας και όλα φαίνεται να γίνονται μέσω Διαδικτύου. Όλοι είναι πολύ ρομαντικοί στο Ίντερνετ, αλλά στην πραγματική ζωή δεν είναι καθόλου έτσι» κατέληξε.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.