Πάτρα: Σε ένα μήνα οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας. Οι Αρχές θέλουν να είναι 100% σίγουροι

featured image

Οι Αρχές και οι γιατροί θέλουν να είναι 100% σίγουροι για την συγκεκριμένη υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Παρατείνεται η αγωνία στο «θρίλερ» του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα καθώς, ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας ενδέχεται να βγουν άμεσα, οι ιστολογικές εξετάσεις του παιδιού μπορεί να καθυστερήσουν ακόμη και για ένα μήνα.

Τα σημαντικά ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται – σε πρώτη φάση – μετά το πέρας μιας εβδομάδας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Οι επιστήμονες είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, αλλά και μία σπάνια υπόθεση, αφού και τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας έφυγαν από τη ζωή, χωρίς να υπάρχει κανένα γονιδιακό πρόβλημα, σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών.

Γιατροί, ιατροδικαστές, ακόμη και εγκληματολόγοι έχουν μιλήσει σχετικά με το μυστήριο που πλανάται γύρω από τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχει εξελιχθεί -και όχι άδικα- σε θρίλερ.  Κανείς δεν μπορεί να δώσει μια εξήγηση αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν τα τρία αγγελούδια στο θάνατο. Το τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση, περιμένει να συλλέξει όλα τα στοιχεία προκειμένου να ξεκινήσει την έρευνα στην ουσία της η οποία θα συνοδεύεται φυσικά και από καταθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.