Παραλίγο νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος γιος του Μιχάλη Ιατρόπουλου!

featured image

«Παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τα παιδιά μας, γιατί δεν φυτρώσανε, αλλά τα έχουμε μεγαλώσει με αίμα, αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη…»

Σε μια συγκαλυμμένα οργισμένη ανάρτηση στα social media προέβη πριν από λίγη ώρα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, αναφέροντας, συγκλονισμένος, πως λίγο έλειψε να «χάσει» το 17χρονο γιο του σε τροχαίο ατύχημα!

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου του, ο οποίος βρίσκεται ξαπλωμένος σε φορείο στο ΚΑΤ, έχοντας το αριστερό πόδι του στο γύψο, επισημαίνοντας πως «κάποιος ασυνείδητος οδηγός λίγο έλειψε να κόψει το νήμα της ζωής του».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


«Σήμερα κάποιος ασυνείδητος οδηγός πήγε, έστω κατά λάθος, να κόψει το νήμα τής ζωής του γιού μου, Αλεξάνδρου, εν ώρα εργασίας και κατ’ επέκταση και τής δικής μου. Ευχαριστώ την Παναγία πού είναι ζωντανός, παρά την μαραθώνια ταλαιπωρία για μήνες πού έχουμε μπροστά μας και παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τα παιδιά μας, γιατί δεν φυτρώσανε, αλλά τα έχουμε μεγαλώσει με αίμα, αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη. Η βλακεία είναι ανίκητη, αλλά έχω το φάρμακο…», σχολίασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

  • Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.