Πορτοσάλτε για την αύξηση στα καύσιμα: «Βενζίνη δεν βάζουν οι φτωχοί, παίρνουν λεωφορείο» (vid)

featured image

Τουλάχιστον άστοχα τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε σχετικά με τις αυξήσεις στα καύσιμα και το ποιοι βάζουν βενζίνη.

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε για ακόμα μία φορά ο Άρης Πορτοσάλτε, με τα όσα είπε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΙ.

Αυτή τη φορά αντικείμενο σχολιασμού του γνωστού δημοσιογράφου ήταν οι αυξήσεις στα καύσιμα, όπου ουσιαστικά συντάχθηκε με την προ ημερών δήλωση του Θεόδωρου Σκυλακάκη πως δεν θα γίνει μείωση στον φόρο καυσίμων γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Μεταξύ άλλων λοιπόν, όταν υπήρξε κουβέντα για τις ανατιμήσεις που υπάρχουν γενικώς, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε αναφορικά με την βενζίνη: «Θα πάμε στα λόγια του Σκυλακάκη. Την βενζίνη δεν θα πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…».


Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Φοίβου Κλαυδιανού που απάντησε: «Και οι φτωχοί έχουν αμάξι. Ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία. Μα παλιό, μα φθηνό αμάξι και οι φτωχοί έχουν αμάξι και ειδικά οι οικογενειάρχες», με τον Άρη Πορτοσάλτε να αναφέρει πως τα λεγόμενά του συναδέλφου του είναι «Η επέλαση του λαϊκισμού».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Ακόμα και ο Μανώλης Καψής που προσπάθησε να το εξηγήσει λίγο καλύτερα αμέσως μετά, μπορεί να είχε ένα πόιντ στο γεγονός οτι θα είναι οριζόντιο το μέτρο και θα επωφεληθούν και όσοι δεν το έχουν ανάγκη, αλλά ακόμα και η στοχευμένη ενίσχυση, έτυχε της ειρωνείας του Άρη Πορτοσάλτε.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.