Οι ντελιβεράδες αποστομώνουν τον Πορτοσάλτε: «Εμείς βάζουμε βενζίνη χωρίς να την πληρωνόμαστε κιόλας!»

featured image

Ο Τόνυ Μαυρίδης εντυπωσιάζει με τη νέα του εμφάνιση, καθώς έχει χάσει 19 ολόκληρα κιλά, τόσο με σωστή διατροφή, όσο και με γυμναστική.

Ο καλλιτεχνικός μάνατζερ είχε πάρει αρκετά κιλά στο παρελθόν, λόγω κακής διατροφής, αλλά και κάποιων κρίσεων πανικού και άγχους που αντιμετώπιζε.

Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του και να χάσει 19 ολόκληρα κιλά, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Οι κρίσεις πανικού και άγχους που ταλαιπωρούσαν τον Τόνυ Μαυρίδη


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Όπως είχε εξομολογηθεί ο Τόνυ Μαυρίδης «είχα τρέλα τότε με τη γυμναστική, έκανα 4 φορές την ημέρα. Κάποια στιγμή έκανα το λάθος και πήρα αναβολικά, που σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής μου, δουλειά τη νύχτα και κακή διατροφή –έτρωγα μόνο στεγνά ρύζια και κοτόπουλα– συν το στρες, δεν άντεξα. Πειράχτηκαν τα νεύρα μου και εκδηλώθηκαν η κατάθλιψη και οι κρίσεις πανικού. Ήμουνα από τις δύσκολες περιπτώσεις”.


Η δύσκολη περίοδος που πέρασε ο Τόνυ Μαυρίδης

Και συμπληρώνει ο μουσικός παραγωγός “το 2008 ήρθε η απόλυτη κατάρρευση, πάθαινα κρίσεις σε καθημερινή βάση για 3 χρόνια, είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι, ήμουνα κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο. Από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι έκανα να πάω 6 μήνες, από το σαλόνι στην εξώπορτα 2 χρόνια. Έμενα μέσα σε ένα στούντιο, πολλές φορές κοιμόμουνα εκεί, μου χτυπούσε την πόρτα η Παπαρίζου και μου έφερνε φαγητό, έτρωγα και άφηνα το πιάτο από έξω, όπως οι φυλακισμένοι».

Τόνυ Μαυρίδης νέα εμφάνιση

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.