Θυμάστε τη Νανά Βενέτη – Θα πάθετε σοκ αν την δείτε σήμερα (εικόνα)

featured image

Ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των 80s και των ταινιών βιντεοκασέτας εκείνης της εποχής. Έπαιξε και στο θέατρο. Όμως, αποφάσισε να αφήσει την υποκριτική. Ο λόγος για τη Νανά Βενέτη που ζει πλέον μία ήρεμη ζωή με την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός σήμερα κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και αυτή τη φορά βρέθηκε στην πρεμιέρα ταινίας, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος ανάρτησε το στιγμιότυπο. Ο ίδιος έγραψε: «Με την αγαπημένη μου φίλη Νανά Βενέτη που αρκετά χρόνια πριν συναντηθήκαμε σε πολλά γυρίσματα κι από τότε μας συνδέει μια βαθιά φιλία… Με τίμησε με την παρουσία της με τον σύζυγό της στην πρεμιέρα της ταινίας μας “Κλαδί στην Φωτιά” Εύχομαι να ξανασυναντηθούν και οι καλλιτεχνικοί μας δρόμοι…».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τέτοια χάλια που έχεις, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια» – Η φράση που θόλωσε τον serial killer του Βόλου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασε ο Τότσικας – «Θεωρώ βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η παραγγελία “μόνο με Έλληνες ντελιβεράδες” που έγινε θέμα συζήτησης

Όπως βλέπετε η Νανά δεν έχει πια το φουντωτό καστανό μαλλί με το οποίο και την βλέπαμε στις ταινίες που συμμετείχε, αλλά είναι πλέον ξανθιά, ενώ παρά το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει, συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή.

Μπράβο της!

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.