Στο τραπέζι «light» lockdown: Σενάρια για μέτρα και για τους εμβολιασμένους – Όλες οι αλλαγές που θα φέρει

featured image

Η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα της χώρας και η ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία φέρνει στο τραπέζι νέα μέτρα που θα αφορούν τους ανεμβολίαστους, με την κυβέρνηση να αποκλείει συνεχώς το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Σε πρώτη φάση θα συζητηθεί ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων και από τους μεικτούς χώρους εστίασης, δηλαδή οι ανεμβολίαστοι να αποκλειστούν ακόμη κι από τους εξωτερικούς χώρους της εστίασης, όπου δεν θα έχουν πρόσβαση ούτε με rapid test, ενώ επί τάπητος έχει τεθεί και οι αγορές από καταστήματα μέσω click away.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Βράζουν οι Σέρρες με τον ιερέα που ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η οργή και τα ουρλιαχτά του Ντέμη: «Ένα χρόνο η Δέσποινα με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπήκαν να κλέψουν το σπίτι του Ζαμπίδη αλλα τους περίμενε μια έκπληξη!

Μάλιστα, οι ειδικοί εξετάζουν και την υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας στα ΜΜΜ, ενώ παράλληλα εξετάζεται ο αποκλεισμός τους και από τα κομμωτήρια και λοιπές υπηρεσίες.

Lockdown: Ποια μέτρα θα αφορούν τους εμβολιασμένους;

Ωστόσο, τα μέτρα φαίνεται να αγγίζουν και τους εμβολιασμένους κυρίως για να προστατευθούν από τις μεταλλάξεις του ιού. Σε μια προσπάθεια να προστατευτούν περαιτέρω φέρεται να εξετάζεται η υποχρεωτική χρήση της μάσκας παντού.

Εάν δεν επιβεβαιωθεί το καλό σενάριο, δηλαδή δεν αρχίσει να αποκλιμακώνεται η κατάσταση μετά την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να ληφθούν και να ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.