Έτσι θα γλυτώσετε ευρώ: 4 «έξυπνες συμβουλές» για να αποφύγετε τους φουσκωμένους λογαριασμούς στο ρεύμα

featured image

Η αγωνία για τις τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου κορυφώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη με τα νοικοκυριά να έρχονται ήδη αντιμέτωπα με «φουσκωμένους» λογαριασμούς στο ρεύμα, με το κύμα αυξήσεων να αναμένεται να κορυφωθεί τον Δεκέμβριο.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιες χρήσιμες οδηγίες που μπορούμε να ακολουθήσουμε, προκειμένου να αποφύγουμε τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς και να μην ανησυχούμε κάθε μήνα για την εξέλιξη της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η οργή και τα ουρλιαχτά του Ντέμη: «Ένα χρόνο η Δέσποινα με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη»

Το «κλειδί» για τον φετινό χειμώνα είναι να αποφύγουμε τη θέρμανση με ρεύμα.


Ρεύμα: Πρακτικές λύσεις για τη μείωση του λογαριασμού

1. Μελετάμε το ενδεχόμενο να επιλέξουμε σταθερή τιμή χρέωσης για το ηλεκτρικό ρεύμα. Η τιμή “κλειδώνει” για δύο χρόνια στο συγκεκριμένο επίπεδο και δεν υπάρχει πλέον επίπτωση από τις όποιες μεταβολές στην αγορά. Προσοχή να επιλέξουμε την εταιρεία που προσφέρει την χαμηλότερη σταθερή τιμή και το χαμηλότερο πάγιο.

2. Αποφεύγουμε την θέρμανση με ρεύμα εφόσον έχουμε μόνο ενεργοβόρες συσκευές. Τα ηλεκτρικά καλοριφέρ, οι σόμπες που μπαίνουν στο ρεύμα έχουν τεράστιο κόστος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Βράζουν οι Σέρρες με τον ιερέα που ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες στο Instagram

3. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους παλαιούς λαμπτήρες πυρακτώσεως με τους σύγχρονους τύπου LED.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπήκαν να κλέψουν το σπίτι του Ζαμπίδη αλλα τους περίμενε μια έκπληξη!

4. Αν υπάρχει επιλογή για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης, φέτος ισχύει ο εξής κανόνας: το πετρέλαιο είναι φθηνότερο από το ρεύμα εκτός και αν έχετε αντλία θερμότητας που παράγει πολύ περισσότερη θερμική ενέργεια σε σχέση με την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.