Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

featured image

«Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής»,  είπε ο αγαπημένος ηθοποιός

Αναμφίβολα η πανδημία έφερε πολλά ζευγάρια μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της σχέσης τους, ειδικότερα εν μέσω της καραντίνας όπου είχαν μεγαλύτερο χρόνο να περάσουν μαζί.  Μπροστά σε αυτό, βρέθηκε και ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, ο οποίος χώρισε ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης. Όπως είπε, στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», υπήρχε διαφορά απόψεων στο θέμα των εμβολίων. « Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων. Για τα εμβόλια να το πούμε… Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής… Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες», τόνισε χαρακτηριστικά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιατρός “πετσοκόβει” τους αρνητές: «Ρε μπαγάσες, δεν ξέρετε τη διαφορά μεταξύ DNA – RNA και μιλάτε κιόλας»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Χαϊκάλης με τη Σκορδά – «Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

«Πιστεύω ότι, αν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση. Όταν ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου» , πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα», συμπλήρωσε.

protothema.gr

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.