«Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε…»: Νέο ξέσπασμα Πετράκου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

featured image

Ένα νέο ξέσπασμα είχε ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, με αφορμή τα μέτρα που ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Facebook, σχολίασε τα μέτρα της κυβέρνησης για την επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Είχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος σε νέο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook, καταφέρθηκε εναντίον του μέτρου της κυβέρνησης για επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, υποστηρίζοντας ότι «έχουμε επίσημα δικτατορία».


Δείτε την ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

«Μόλις διάβασα το αδιανόητο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ότι θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος άνω των 60 ετών δεν δέχεται να εμβολιαστεί. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται. Tους εύπορους δεν θα τους νοιάξει. Μιλάμε, όμως, για τους απλούς συνταξιούχους. Αυτούς που μια ζωή δουλεύουν και η πενιχρή σύνταξη δεν τους φτάνει ούτε για καφέ. Έχουμε επίσημα δικτατορία. Για μένα προσωπικά. Τώρα το σπίτι μου δεν με χώρεσε. Είμαι ένας βαθιά ειρηνικός άνθρωπος. Δεν έχω ασκήσει βία ούτε σε μυρμήγκι», ανέφερε ο Πετράκος και συμπλήρωσε:

«Βγήκα στην πλατεία του Γέρακα ολομόναχος και εδώ θα κάτσω μέχρι το βράδυ. Επειδή δεν το αντέχει η συνείδησή μου να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα κάθε δικτάτορα. Θα κάτσω εδώ και όποιος θέλει ας έρθει να μου κάνει παρέα. Ειρηνικά ας κάτσει όποιος θέλει στο παγκάκι και να δείξει τη βαθιά του θλίψη για αυτό που συμβαίνει. Αυτό δεν θα περάσει. Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε. Θα τους βοηθήσουμε όλοι μαζί».

Δείτε το βίντεο

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.