«Την έθαψαν ως άγνωστη»: Νεκρή η 23χρονη έγκυος Φωτεινή Μπακογιώργου που αναζητούσε η Νικολούλη

featured image

Τραγική κατάληξη είχε μία υπόθεση εξαφάνισης από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», μέσα από την οποία οικείοι της αναζητούσαν την νεαρή έγκυο Φωτεινή Μπακογιώργου.

Η 23χρονη εγκυμονούσα και μητέρα τριών παιδιών που αναζητούσε εδώ και καιρό η Αγγελική Νικολούλη βρισκόταν σε ένα ψυγείο στα αζήτητα και θάφτηκε ως «άγνωστη» μαζί με το αγέννητο μωρό της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τέτοια χάλια που έχεις, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια» – Η φράση που θόλωσε τον serial killer του Βόλου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασε ο Τότσικας – «Θεωρώ βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η παραγγελία “μόνο με Έλληνες ντελιβεράδες” που έγινε θέμα συζήτησης

Το περιστατικό αυτό έρχεται για άλλη μία φορά να επιβεβαιώσει την έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στις αρχές και στα νοσοκομεία, με τους αγνοούμενους που αναζητούν οι συγγενείς τους.


Φωτεινή Μπακογιώργου: Το «Missing Alert», η αναζήτηση από συγγενείς και η τραγική κατάληξη

Τα ίχνη της 23χρονης Φωτεινής είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου από την Κυψέλη και για την εξαφάνισή της είχε σημάνει «Missing Alert». Τελικά η άτυχη νεαρή μητέρα είχε εντοπιστεί νεκρή και μάλιστα κοντά στο σπίτι της σε περιοχή της Κυψέλης, την ίδια μέρα που δηλώθηκε και η εξαφάνισή της.

missing alert εξαφάνιση

Η Αγγελική Νικολούλη, είχε αναφέρει επανειλημμένα ότι στην εκπομπή είχαν φτάσει καταγγελίες για κακοποίηση της μητέρας από μια γυναίκα η οποία την φιλοξενούσε.

Μάλιστα, η ψυχολόγος στο «Missing Alert» Άγκυ Ξενάκου είχε αναφέρει ότι στο «Χαμόγελο του Παιδιού» είχαν φτάσει καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών της από τρίτους. Μετά από δικαστική εντολή, τα ανήλικα παιδιά της 23χρονης απομακρύνθηκαν από το σπίτι που έμεναν μαζί της. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.