H Μαρίνα Πατούλη "σταυρώνει" την Βανδή - "Δεν έχει τρόπους"

featured image

Εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από το J2US

ΗΜαρίνα Πατούλη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε μετά από μόλις δύο live. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε της έκπληξή της για όσα είπε ο Θάνος Πετρέλης «αδειάζοντάς» πως δεν ισχύει ότι ήθελε να αποχωρήσει από πριν ενώ έδειξε και την ενόχλησή της για όσα της είπε η Δέσποινα Βανδή κατηγορώντας μάλιστα για έλλειψη παιδείας.«Είδα και εγώ τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη και εξεπλάγην. Δεν είχα προασποφασίσει να αποχωρήσω. Είχα προτείνει και εγώ κάποια τραγούδια και συζητήσαμε με τον Θάνο Πετρέλη τα οποία όμως δε τα ήθελε, ο παραγωγός του πρότεινε το συγκεκριμένο. Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα ότι δε θα μπορούσα να αποδώσω Πρωτοψάλτη.

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εννοείται ότι δεν έλεγα ότι δε θέλω να τραγουδήσω. Δε θέλω να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι, αν δεν ήθελα να τραγουδήσω γενικά δε θα συμμετείχα στο show. Εκτίμησα όμως ότι αυτό δεν αξιολογήθηκε, ούτε η προσπάθεια την οποία έκανε και σε θέμα χρόνου και υπέρβασης, και “τσαλακώματος” για έναν σκοπό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Είχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Όταν αυτό δε μπορεί να γίνει αντιληπτό θεωρώ ότι είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για μένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε από τη Δέσποινα Βανδή ότι δε πρέπει να επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό σκοπό. Ένιωσα ότι όταν ήμασταν στα backstage ότι εφόσον έλειπε και ο κύριος Διονυσίου λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, ένιωσα πολύ άβολα και ότι δεν έχω θέση εκεί.

Θα μπορούσαν να μου πουν “δεν τα είπες καθόλου καλά, δε σου βγήκε το τραγούδι” αλλά με ευγένεια και με παιδεία όχι με αυτό τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα αντανακλαστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι της δουλειάς τους, εμένα αυτό δε με εκφράζει. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, τον Νίκο Κοκλώνη τον εκτιμώ ιδιαίτερα είναι φίλος καρδιάς. Ο Γιώργος Πατούλης ήταν αρνητικός εξαρχής στο να μπω σε αυτή τη διαδικασία ωστόσο θεώρησε ότι ο τρόπος που με αντιμετώπισαν, δε μου αρμόζει.

Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής δεν ήταν εντάξει. Η συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου – και δε μιλάω για όλη την κριτική επιτροπή- και ο τρόπος που με αντιμετώπισαν δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα, που έχει μια πορεία ζωής και πηγαίνει εκεί για να εκπληρώσει κάποιο στόχο. Απαιτούσα περισσότερη ευγένεια», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.