Φονικό στα Γλυκά νερά – Καρφιά για την Μυλωνοπούλου : «Έχει διασύρει το επάγγελμα ψυχολόγου παντού»

featured image

«Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το τίτλο αυτό γιατί στην Ελλάδα ευτυχώς ο τίτλος ψυχολόγου είναι νομοθετικά κατοχυρωμένο…Δεν μπορεί κανένας να κάνει χρήση του επαγγελματικού τίτλου του ψυχολόγου εάν δεν έχει πτυχίο ψυχολογίας και άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Εμείς οφείλαμε και το κάναμε να ζητήσουμε αυτά τα 2».

Η φερόμενη ψυχολόγος δηλώνει ότι ασχολείται με την υπνοθεραπεία που δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη μας σημείωσε η κ. Μπουκουβάλα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Έδωσε” η ψυχολόγος πληροφορίες στους δράστες για το ζευγάρι;

«Έχει διασύρει το επάγγελμα ψυχολόγου παντού» τόνισε η πρόεδρος και εξήγησε πως και ψυχολόγος κανονικά να ήταν το επαγγελματικό απόρρητο αίρεται μόνο αν κινδυνεύει η ζωή του ίδιου του ατόμου ή το ίδιο άτομο απειλεί τη ζωή κάποιου άλλου. Επίσης επεσήμανε πως σε περίπτωση που αυτό συμβεί, ένας ψυχολόγος μπορεί να καταθέσει μόνο στον εισαγγελέα. «Δημόσια απαγορεύεται» είπε εμφατικά και πρόσθεσε πως για το γεγονός ότι μίλησε για πελάτη της στην τηλεόραση, εάν ήταν όντως ψυχολόγος θα περνούσε πειθαρχικό ασυζήτητη.


Ερωτηθείς αν θα κάνει ο σύλλογος μήνυση και αν θα χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα σε βάρος της ανέφερε πως «έχουμε συγκεντρώσει πολλά στοιχεία και έχουμε συνεννοηθεί με τον νομικό μας σύμβουλο και θα προχωρήσουμε και παραπέρα νομικά. Δεν πρόκειται να το αφήσουμε».

Η «ψυχολόγος» της Κάρολαιν υποστηρίζει πως: «Είναι τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει “ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο” για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά.» Η ίδια κατηγορεί, παράλληλα, τον Σύλλογο ότι δεν επιδεικνύει «ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα».Η φερόμενη ως ψυχολόγος που παρακολουθούσε την Καρολάιν είχε καταθέσει στην αστυνομία , καθώς είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.