Οι δυο μεγάλες παραλείψεις της αστυνομικής έρευνας και τα νέα ερωτηματικά

featured image

Δύο στοιχεία που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα ή για την ακρίβεια, δεν παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα, αναδεικνύουν λάθη των Αρχών στην πορεία των ερευνών.

  • Το πρώτο στοιχείο είναι ότι παρά το γεγονός ότι ο Αναγνωστόπουλος είχε μπει από πολύ νωρίς στο μικροσκόπιο των Αρχών, δεν τέθηκε υπό παρακολούθηση το κινητό του τηλέφωνο, όπως αποκάλυψε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Επί 37 ημέρες δεν καταγράφονταν, οι συνομιλίες, τα μηνύματα κι ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει μέσα στο κινητό του συζυγοκτόνου. Προσπαθούν τώρα να ανασύρουν συνομιλίες και μηνύματα, όμως επί 37 ημέρες δεν είχαν «παγιδεύσει» το τηλέφωνο.

  • [expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο δολοφόνος με την πεθερά του – Του χαλάει τα σχέδια

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Επίθεση στον Λιανό για το στημένο αγώνισμα: “Πρέπει να δούνε όλοι την ξεφτίλα σας”

  • Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι ο πιλότος έχει καταθέσει τουλάχιστον δύο διαφορετικές εκδοχές της αποτρόπαιας πράξης του. Έχει περάσει μια εβδομάδα από την ομολογία και 44 από τη δολοφονία και όπως ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος στον Alpha, ακόμα δεν έχει γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος. Αναπαράσταση μέσα στο σπίτι, στο κρεβάτι, στο μαξιλάρι, ώστε να σχηματοποιήσει τα όσα ομολόγησε.

Τα έμπειρα στελέχη της αστυνομίας θα μπορέσουν σε μια διαδικασία αναπαράστασης να εντοπίσουν πότε ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος σκέφτεται πριν κάνει μια κίνηση και πότε όχι. Καθώς συνήθως, στη σκηνή του εγκλήματος, κάποια στιγμή πραγματοποιείται αναπαράσταση του συμβάντος, όπως έγινε κι όχι όπως επιθυμεί να το παρουσιάσει αυτός που την κάνει. Τέλος, πιθανόν σήμερα αναμένεται να οριστεί από την εισαγγελία ανηλίκων ποια εκ των οικογενειών Κράουτς ή Αναγνωστόπουλου θα αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Εν συνεχεία, εντός τριών μηνών θα πρέπει να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες έρευνες και ενέργειες για να οριστεί η ανάληψη επιμέλειας του παιδιού.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.