Τρόμος στην άσφαλτο για το μοντέλο - Τι συνέβη με τη Λαμποργκίνι του συντρόφου της - ΦΩΤΟ

featured image

Τρόμος στην άσφαλτο για το εκρηκτικό μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks Θεοδώρα Ρούμπογλου καθώς η Λαμποργκίνι που οδηγούσε ο σύντροφός της και πρώην πρόεδρος του Άρη άρχισε να βγάζει καπνό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου όταν το ζευγάρι ταξίδευε από τη Θεσσαλονίκη προς τη Χαλκιδική προκειμένου να πάρει ανάσες δροσιάς. Όμως η «απόδραση» λίγο έλειψε να μετατραπεί σε εφιάλτη όταν εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας έσπασε το «κολάρο» του supercar που οδηγούσε ο γνωστός επιχειρηματίας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μπάμπη γερά ως την λευτεριά»: Σάλος με Fan Page σελίδα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το κίνητρο… δίνει το “στικάκι” της Καρολάϊν

Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να βγάζει καπνούς με την Θεοδώρα Ρούμπογλου να παθαίνει σοκ και τον επιχειρηματία να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του για να βγάλει το πολυτελές αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου καθώς υπήρχε κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να τυλιχθεί στις φλόγες.

«Είχαμε άγιο, λίγα μέτρα ακόμη να κάναμε και θα καιγόμασταν ζωντανοί», δήλωσε στην Espresso το μοντέλο που μέχρι σήμερα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ που υπέστη μαζί με τον σύντροφό της και ιδιοκτήτη μεγάλης εταιρείας σεκιούριτι Γιώργο Γαλανό με τον οποίο είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια.

ΠΗΓΗ: Espresso

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.