O πιλότος συνεχίζει και σοκάρει ακόμα και του πιο έμπειρους αστυνομικούς

featured image

Συνεχίζουν αν απορούν με τη στάση του πιλότου οι φρουροί που βρέθηκαν κοντά του αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πιλότος και καθ΄ομολογία δολοφόνος της Καρολάϊν, δεν έχει κάνει ούτε ένα ξέσπασμα.

Ακόμα και σε συμπεριφορές άσχημες από τον κόσμο, κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή, εκείνος ήταν παγωμένος. Μάλιστα κάποια στιγμή ενώ έμπαινε στον ανακριτή κούνησε το κεφάλι του ειρωνικά γι’ αυτά που του έλεγαν.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Τι ετοιμάζουν οι κρατούμενοι στη φυλακή: “Τον περιμένουμε”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στο Twitter για Κατσούλη: «O μεγαλύτερος γλείφτης όλων των εποχών»

Καλά πληροφορημένες πηγές μου μετέφεραν πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαφέρει πολύ από τους δολοφόνους που έχει κατά καιρούς συλλάβει η αστυνομία. Ακόμη και αυτοί αφού που έχουν διαπράξει στυγερά εγκλήματα δείχνουν φοβισμένοι και πολλές φορές μετανιωμένοι μπροστά στον ανακριτή.

Αντίθετα, ο πιλότος νιώθει πως είναι σε ξενοδοχείο. Μάλιστα αγκομαχεί με το χρόνο καθώς βιάζεται να γίνει η δίκη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν δικαστικές πηγές, ο ίδιος δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει πως δεν θα έχει επαφή, με το παιδί του και νομίζει πως αν το ζητήσει θα του το πηγαίνουν στο επισκεπτήριο…

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.