Φονικό στα γλυκά Νερά – “Να αποσυρθούν τα κανάλια από το σπίτι αλλιώς καταθέτω ασφαλιστικά μέτρα”

featured image

Για μια αφόρητη κατάσταση ανθρωποφαγίας κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της νεκρής, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος προειδοποιεί πως αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι (πολλές) κάμερες έξω από το σπίτι της οικογένειας της Καρολάϊν στην Αλόννησο, ο ίδιος θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Η γιαγιά της Καρολάϊν δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μπάμπη γερά ως την λευτεριά»: Σάλος με Fan Page σελίδα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το κίνητρο… δίνει το “στικάκι” της Καρολάϊν

Αυτά σημειώνει ο κος Χαρμάνης, φανερά εκνευρισμένος με την κατάσταση με τα τηλεοπτικά δίκτυα και τις κάμερες που έχουν «παρκάρει» έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, επί 24 ώρες τα τηλεοπτικά δίκτυα περιμένουν με αδηφάγο τρόπο να κλέψουν ένα καρέ από τις στιγμές της οικογένειας μέσα στο σπίτι, όπως η εικόνα που είδαμε χθες σε βραδινό δελτίο ειδήσεων με την κα Σουζάνα να κρατάει τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της στη βεράντα του σπιτιού.

Σύμφωνα τον δικηγόρο, η 24ωρη παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων έξω από το σπίτι στην Αλόννησο έχει δημιουργήσει μια ασφυχτική συνθήκη για την οικογένεια η οποία αυτή τη στιγμή επιζητεί όσο τίποτα άλλο την ηρεμία και το σεβασμό στο πένθος της.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.