Σερβιτόροι έσπασαν στο ξύλο παρέα ρατσιστών που κορόιδευε μαύρη έγκυο γυναίκα (Video)

featured image

Οι ρατσιστές δείχνουν τα δόντια τους και το αποκρουστικό τους πρόσωπο μόνο όταν είναι πολλοί μαζί και το θύμα είναι ανυπεράσπιστο. Όταν όμως βρεθεί κάποιος που θα τους πληρώσει με το μοναδικό νόμισμα που γνωρίζουν τότε το βάζουν στα πόδια με την ουρά στα σκέλια σαν δαρμένοι σκύλοι.

Το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα συνέβη σε κεντρικό δρόμο του Δουβλίνου που είναι γεμάτος με καφετέριες και εστιατόρια. Μια παρέα ανδρών εντόπισε μια μαύρη γυναίκα η οποία ήταν και έγκυος και η οποία καθόταν και απολάμβανε τον καφέ της και άρχισε να τη χλευάζει, να την κοροϊδεύει και να τη βρίζει αισχρά.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Τι ετοιμάζουν οι κρατούμενοι στη φυλακή: “Τον περιμένουμε”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στο Twitter για Κατσούλη: «O μεγαλύτερος γλείφτης όλων των εποχών»

Πήγαιναν από πάνω της και άναβαν τσιγάρο και στη συνέχεια φυσούσαν τον καπνό στο πρόσωπο της εγκύου, ενώ μιλούσαν αχαρακτήριστα για το χρώμα του δέρματος της. Μέχρι που οι σερβιτόροι του καταστήματος αντέδρασαν. Και όχι μόνο αντέδρασαν αλλά στην κυριολεξία έσπασαν στο ξύλο τους ρατσιστές οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν για να γλυτώσουν.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι οι παρέα των ανόητων ρατσιστών ενώ υπερτερούσε σε αριθμό, μόλις άρχισαν να τρώνε τις πρώτες φάπες, έβαλαν την ουρά στα σκέλια και έφυγαν.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.