Νέο ξέσπασμα από Καινούργιου – «Με κατηγορείτε για ξέπλυμα βιαστών, είμαι…»

featured image

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη αλλά και τα πολλά αρνητικά μηνύματα που δέχεται η ίδια στα οποία την κατηγορούν για “ξέπλυμα βιαστών” η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Είμαι αρκετά ενοχλημένη… Μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει, όχι τον βιαστή αλλά αυτόν που προσκάλεσε στο πάρτι την κοπέλα, δε μπορώ να πω τηλεοπτικά το όνομά του. Επειδή λοιπόν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες δε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φίλος μου. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους και να έχω βρεθεί σε μια παρέα δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο και απλά έκατσα να βγάλουμε μια φωτογραφία δε σημαίνει ότι είναι φίλος μου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γεωργία Μπίκα – Αυτό είναι το κορίτσι που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη

Στο instagram του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν υπήρχαν μόνο με εμένα φωτογραφίες αλλά με πάρα πολλούς ανθρώπους, τραγουδιστές, παρουσιαστές… Ξαφνικά λένε σε μένα ότι κάνω “ξέπλυμα βιαστών”. Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, τι σημαίνει αυτό, ότι γνώριζα τα αίσχη τους; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα και βγάζετε φωτογραφίες» ανέφερε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε,

«Ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε ούτε καλέστηκα ποτέ σε κανένα πάρτι. Δε ξέρω τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, ούτε ήταν κανένας κολλητός μου. Τον έχω δει δέκα φορές σε μια κοινή παρέα. Τέλος. Σας παρακαλώ πολύ επειδή οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες σταματήστε να το κάνετε αυτό. Στην τελική υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους, δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρησιμοποιείται παντού το δικό μου όνομα. Αν αποδειχθεί ότι το έχει κάνει αυτός, να σαπίσει στη φυλακή και αυτός και οι βιαστές. Είμαι κάθετη σε αυτά τα θέματα, ούτε οικογένεια υπολογίζω».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.