Ακρίτα για βιασμό 24χρονης: «Η κ. Τούνη μας τα λέει λίγο περίεργα, έχει εμπλακεί πολύ στην υπόθεση»

featured image

Η Έλενα Ακρίτα, στο 14ο Podcast της στο NEWS 24/7, εξηγεί ότι παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη στην υπόθεση της διαρροής του δικού της βίντεο, η “εμπλοκή” της στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερωτήματα.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος υπογραμμίζει “εδώ λοιπόν εμπλέκεται κλασσικά και η Ιωάννα Τούνη, μία γυναίκα η οποία θεωρείται ότι είναι μια από τις ισχυρότερες influencers στην Ελλάδα, που έγινε γνωστή από ένα show μόδας και που εγώ προσωπικά οφείλω να πω ότι την είχα υποστηρίξει με όλη μου την καρδιά τότε, που βγήκε και κατηγόρησε, έστω και χωρίς ονόματα, κάποιους ότι της ‘έστησαν’ μια παγίδα και γύρισαν ένα revenge porn, ένα εκδικητικό πορνό με την ίδια πρωταγωνίστρια”.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γεωργία Μπίκα – Αυτό είναι το κορίτσι που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη

Ο προβληματισμός της Έλενας Ακρίτα για την εμπλοκή της Ιωάννας Τούνη στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης

Και συμπληρώνει “παρ’ όλο που πολλοί άρχισαν να λένε ότι κοίτα την πώς ντύνεται, κοίτα πώς κάνει, με ποιους βγαίνει, πήγαν να αμφισβητήσουν την ηθική υπόσταση της κοπέλας, η οποία δεν αφορά κανέναν μας, εγώ τη στήριξα και είπα ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει αυτό σε ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Εδώ όμως τα λέει λίγο περίεργα η κυρία Ιωάννα Τούνη, γιατί έχει εμπλακεί πολύ σε αυτή την υπόθεση, θέλω να είμαι προσεκτική και να μην πω περισσότερα, όμως, ας έχουμε υπόψη μας ότι υπάρχει και ένα μεγάλο κύκλωμα influencers, οι οποίοι έχουν πέσει μονοί – δίπλοί να δικαιολογήσουν, στην καλύτερη περίπτωση ή να ξεπλύνουν, στη χειρότερη περίπτωση, τους φερόμενους ως δράστες στη μεγάλη αυτή ιστορία και κατ’ επέκταση στο κύκλωμα μαστροπείας που αποκαλύπτεται σιγά σιγά στη Θεσσαλονίκη”.

Η Έλενα Ακρίτα συμβουλεύει τους νέους να μην ακολουθούν τη νοοτροπία των influencers

Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα συνέστησε προσοχή, επισημαίνοντας “είναι άλλο να ακολουθήσεις τους ανθρώπους αυτούς επειδή δίνουν διάφορα δώρα, που το καταλαβαίνω, παίζει ρόλο η ηλικία, η απειρία, όμως είναι άλλο να ακολουθείτε τη νοοτροπία αυτών των ανθρώπων. Άλλο δηλαδή να θεωρείτε ότι για να το πει η Ιωάννα Τούνη, η όποια και όποιος ‘Ιωάννα Τούνη’, αυτό είναι σωστό και το ακολουθούμε ως αξίωμα στη ζωή μας. Πάρτε το κινητό και φύγετε τρέχοντας”. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.